040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

O NAS

KAJ PONUJAMO?

Usnjeni, silikonski, z bleščečimi kamenčki, iz upogljivega in trdnega TPU gela, s privlačnim potiskom, zabavni, nori, ekstremni,...etuiji vseh barv in oblik NA ENEM MESTU za skoraj vse tipe mobilnih telefonov!

NAŠE POSEBNOSTI!

1. Največja ponudba etuijev v Sloveniji na enem mestu! Iščeš etui za svoj mobitel, pa je ponudba precej dolgočasna ali pa ga celo ne najdeš? Pri nas lahko najdeš vpadljiv, nor, edinstven in poseben etui za mobitel, ki ga ne bo imel vsakdo, saj imamo največjo ponudbo etuijev na enem mestu!

2. Najbolj nori etuiji za skoraj vse modele mobilnih telefonov! Prepričani smo, da imamo etui tudi za tvoj mobitel, v kolikor temu ni tako, nas kontaktiraj in potrudili se bomo, da ga najdemo.

3. Vsak teden novi modeli etuijev! Vsak dan iščemo nove NORE etuije za mobitele, saj si želimo, da je prav vsak etui nekaj posebnega!

4. Mesečne nagradne igre in akcije! Obljubljamo vam, da bomo redno skrbeli zate in OBLJUBO BOMO DRŽALI! Z nagradnimi igrami se ti želimo zahvalit za to, da nam zaupaš, nas spremljaš in si preprosto v naši družbi.

5. Izpolnimo skoraj vsako željo ;) Kaj si želiš, kakšen etui bi rad imel? Prisluhnili ti bomo in poiskali idealen etui za tvoj telefon, ker je tvoje zadovoljstvo tisto, kar je za nas zares pomembno!

Hvala, ker smo se ti lahko predstavili, sedaj pa te vabimo, da si pogledaš kaj vse smo pripravili zate! Pobrskaj po naši spletni trgovini in si privošči NOR etui ;)

Vizitka

Sedež podjetja:

BERNI, spletna trgovina d.o.o.

Podreča 36

4211 MAvčiče

BAN: SI56 0400 1005 0202 436 (NKBM d.d.)

Matična številka: 8482381000

ID za DDV: SI88344070

Datum vpisa v Poslovni register Slovenije: 02.08.2019

 

t: 040 513 614

e: info@etuizamobi.si

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.