040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Osebni podatki

Preko naših internetnih strani ne zajemamo nikakršnih osebnih podatkov (npr. imena, naslova, telefonske številke ali e-naslova), razen če nam te podatke sami prostovoljno posredujete (npr. z registracijo) oz. ste se s tem strinjali ali če zakonski predpisi o varovanju podatkov to dovoljujejo.

Namen

Osebne podatke, ki si nam jih dal/a, uporabljamo na splošno za odgovore na tvoja vprašanja, za obdelavo naročil, ali da ti omogočimo dostop do določenih novosti, popustov ali ponudb. Zaupen, trajen in kakovosten odnos s strankami in partnerji nam je zelo pomemben, zato:

  • tvoje osebne podatke shranimo ali obdelamo, da bi lahko še učinkoviteje izpolnjevali tvoje želje ali izboljšali naše proizvode & storitve.
  • uporabimo podatke, da te obvestimo o ponudbah, akcijah in novostih ter izpolnjujemo želje naših strank.
  • spoštujemo, če nam ne želiš dati osebnih podatkov za izboljšanje odnosa s strankami. Tvojih podatkov pa ne bomo prodali tretjim osebam oziroma jih kakorkoli drugače tržili.

Namen uporabe

Etuizamobi.si bo tvoje osebne podatke uporabil, obdelal in koristil le v navedenih primerih, razen če je uporaba, obdelava ali koriščenje

  • potrebna za nadaljnji namen in je v tesni povezavi s prejšnjim namenom zaradi katerega si oddal/a osebne podatke,
  • potrebna za pripravo, obravnavo in izpolnjevanje pogojev pogodbe,
  • potrebna zaradi pravnih obveznosti, uradnih ali sodnih odredb,
  • potrebna za utemeljitev ali varovanje pravnih zahtev ali za preprečevanje tožb.

Avtomatično zajemanje ne-osebnih podatkov

Ko vstopiš na našo spletno stran, se občasno avtomatično (torej ne z registracijo) zbirajo podatki, ki niso povezani z določeno osebo (npr. uporabnik spletnega brskalnika in pogonskega sistema; ime domene internetne strani, od kjer si se prijavil/a; število obiskov; povprečen čas; strani, ki so te zanimale). Te informacije uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani ter, da bi izboljšali našo storilnost in vsebine.

"Piškotek" – informacije, ki se avtomatično naložijo na tvoj računalnik

Ko boš obiskal/a našo spletno stran se lahko zgodi, da bomo na tvoj računalnik naložili informacije v obliki »Piškotka« (pač vemo, da, si sladkosned/a), ki ga bo spletna stran pri naslednjem obisku avtomatično prepoznala. Piškotki nam na primer omogočajo prilagoditev internetne strani tvojemu zanimanjeu ali shraniti geslo, da ga ne vpisuješ vedno znova. V kolikor ne želiš, da bi tvoj računalnik ponovno prepoznali, nastavite tvoj spletni brskalnik tako, da bo le-ta izbrisal piškotke iz trdega diska računalnika, jih blokiral ali opozoril, preden bi shranil nov piškotek.

Varnost

Etuizamobi.si je naredil vse, da s svojimi tehničnimi in organizacijskimi varnostnimi ukrepi zaščiti tvoje osebne podatke proti nenamernemu ali nezakonitemu brisanju, spremembam ali izgubi, in proti neupravičenemu posredovanju ali dostopu.

Povezave do drugih spletnih strani

Etuizamobi.si spletna stran ne vsebuje povezav do drugih spletnih strani. Podjetje ni odgovorno za politiko varstva podatkov ali vsebino drugih spletnih strani.

Vprašanja in pripombe

Odgovorili bomo na vsa primerna vprašanja in reagirali na vse popravke, dopolnitve ali izbrise osebnih podatkov. V kolikor imaš vprašanja ali pripombe na politiko varstva osebnih podatkov (na primer na vpogled in ažuriranje osebnih podatkov) klikni na Kontakt v desnem meniju ekrana. Glede na nadaljnji razvoj interneta bomo prilagajali tudi našo politiko varstva podatkov. Vse spremembe bomo pravočasno objavili na tej spletni strani. Zato svetujemo, da redno obiskujete to spletno stran in se pozanimate o najnovejših določilih politike glede varstva osebnih podatkov.

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 30€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.