040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

POGOSTA VPRAŠANJA

Imaš vprašanje, te nekaj zanima? Preberi pogosta vprašanja, ki jih prejmemo od strank in naše odgovore na vprašanja.

 

Kako je z redno dostavo 5-12 delovnih dni? Je datum lahko bolj točen?

Seveda, bolj točni datumi odprem pošiljk za izdelke s časom dostave "redna dostava 5-12 delovnih dni", je vsaj za 1 mesec v naprej zapisana TUKAJ.

Predviden datum odpreme se zaradi praznikov, povečanega obsega prihodov iz proizvodnje in nepredvidenih situacij na mednarodnih letališčih, lahko podaljša. V primeru, da bo čas dostave daljši od 12 delovnih dni, vas o tem obvestimo in po potrebi predlagamo drugo rešitev.

 

Če danes naročim, kdaj prejmem paket?

Izdelki se dostavljajo v roku 5-12 delovnih dni. Izdelka ni mogoče dodati v košarico v kolikor ni izbran čas dostave. Sistem je tako zastavljen zaradi tega, ker imajo določeni izdelki možnost tudi dostave HOČEM TAKOJ. Nov sistem naročanja torej omogoča, izbor ČASA DOSTAVE, če je pri artiklu na voljo več možnosti. V kolikor je izbran čas dostave "redna dostava 5-12 delovnih dni" pomeni, da je etui na zalogi pri dobavitelju in ga bomo dostavili v omenjenem roku. Če je v tem času kakšen praznik pri nas ali v tujini, se čas dostave lahko podaljša. V kolikor je izbrana ekspresna dostava HOČEM TAKOJ pomeni, da izdelek lahko že danes odpremimo. Če je naročilo oddano pred 13.00, bo paket že takoj naslednji delovni dan na danem naslovu. V kolikor je naročilo oddano po 13.00, bo odpremljeno naslednji delovni dan in tako dostavljeno v roku dveh delovnih dni. Če je v tem času praznik, se čas dostave lahko podaljša.

 

Kupila sem VODOODPORNI ETUI. Kako naj vem, da voda vanj ne bo udrla in poškodovala telefon?

Pred vsako uporabo priporočamo test v vodi brez naprave, da se preveri vodotesnost, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Nekateri artikli imajo izveden uradni standardni test, kot npr. JIS IPX8, drugi ne. V kolikor artikel ima izveden test, je v opisu artikla to tudi navedeno, sicer ga nima. Kljub standardom in stalnem naključnem preverjanju vodotesnosti vseh dotičnih artiklov je nakup in uporaba le-teh NA LASTNO ODGOVORNOST.

 

Kako plačam paket?

Pri nakupu lahko izberete plačilo po povzetju, po predračunu, paypal plačilo ali s kreditno kartico (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX). Če si se odločil/a za plačilo po povzetju, paket plačaš kar dostavljalcu, ko ti ga dostavi na dom. Če takrat ni nikogar doma, se je z dostavljalcem možno dogovoriti o spremembi dneva dostave. V primeru plačila po predračunu pa bomo po opravljenem nakupu poslali vse potrebne podatke za nakazilo zneska na naš TRR. Ko bo znesek poravnan, nam na info@etuizamobi.si lahko pošljete potrdilo o plačilu, da bo šel paket na pošto še isti dan, drugače pa ga odpošljemo takoj, ko je nakazilo vidno na našem računu (to velja za izdelke z izbranim časom dostave "HOČEM TAKOJ", sicer se izdelki odpremijo v času redne dostave).

 

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Strošek dostave se obračuna po veljavnem ceniku in znaša 4€. V primeru izbire plačila po povzetju nastane strošek plačila po povzetju, ki znaša 2,00€ in se prišteje k dostavi. Pri plačilu po predračunu, preko paypala ali kreditne kartice se paket pošlje kot blagovno pismo s sledenjem preko Pošte Slovenije. Za izbrano plačilo po povzetju je tako skupni strošek poštnine 6€, za dostavo pa skrbi POŠTA Slovenije. Za vsa naročila v skupni vrednosti izdelkov nad 40€, strošek dostave krijemo mi.

 

Kupon za popust ni upoštevan, kaj sem naredil/a narobe?

Ko se vpiše KODO za popust, v za to namenjeno okence, je obvezno potrebno klikniti gumb »POTRDI«! S tem se bo popust avtomatsko prenesel na račun in bo viden tudi na POTRDITVI NAROČILA, ki ga boste po opravljenem nakupu prejeli na svoj e-mail. V primeru, da ste že opravili nakup in ste opazili, da na naročilu ni bil upoštevan popust, nas o tem čim prej obvestite na info@etuizamobi.si.

 

Lahko naročene artikle kje osebno prevzamem?

Trenutno poslujemo le preko spletne trgovine in nimamo svojih poslovalnic oz. fizičnih trgovin zato osebni prevzem ni mogoč.

 

Kaj če mi naročen izdelek ne bodo ustrezal, ga lahko vrnem?

Seveda, v kolikor naročen izdelek ne ustreza, si podrobnosti in navodila za vračilo izdelka preberite TUKAJ.

 

Ali je izdelek točno tak kot na sliki?

Za večino artiklov v spletni trgovini to drži, ker pa slike prejmemo iz proizvodnje se lahko zgodi, da se katera izmed njih razlikuje od realnega stanja izdelka. Zaradi tega in zaradi različnih nastavitev monitorja so vse slike na naši strani informativnega značaja oz. so simbolične.

 

Kako kupim izdelke?

Preprosto izberete čas dostave in dodate izdelke v košarico, se odpravite na blagajno, vpišete svoje podatke, izberete način plačila, preverite naročilo in kliknete na gumb ODDAJ NAROČILO. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 513 614 in naročili oddate po telefonu.

 

Na tipe mobilnih telefonov se ne spoznam dobro, vendar si želim zaščititi telefon. Kako preverim točen model telefona?

Brez skrbi! Po naših izkušnjah in izvedenih anketah vsak 5 Slovenec ne ve točno kateri model telefona uporablja, zato smo v ta namen napisali izčrpen blog z navodili, kako enostavno preveriti model svoje naprave. Blog si preberite TUKAJ.

 

Moj telefon ima ukrivljen ekran in zanj ne najdem primerne zaščite. Mi lahko pomagate?

Seveda, s takšno težavo se ukvarja večina uporabnikov novejših mobilnih telefonov, zato smo pomembne informacije in različne možne rešitve spisali na enem mestu. K vsakemu opisu artikla, ki je namenjen za zaščito ekrana, smo dodali povezavo do izčrpnega bloga z informacija in rešitvami v besedi in sliki. Blog si preberite TUKAJ.

 

Za vsa dodatna vprašanja in svetovanje o nakupu smo ti vedno na voljo na telefonski številki 040 513 614 ali na e-mail naslovu info@etuizamobi.si.

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.