040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Zaščitna kaljena stekla in vse kar ste o tem želeli vedeti!

Zadnja posodobitev: 25.7.2019

»S steklom in ovitkom želim zaščititi svoj telefon.« Na ta stavek imamo vedno odgovor. Če ne takoj, pa se trudimo toliko časa, da odgovor najdemo. Ko so bili ekrani telefonov ravni, zaščitna kaljena stekla ravna, ovitki enotne debeline in iz enakega plastičnega materiala,…. Je bila rešitev na dlani. Skupaj z razvojem tehnologije (in vemo da tehnologija mobilnih naprav že nekaj let eksponentno narašča), so prišli na trg tudi bolj dizajnersko dovršeni mobilniki. Ukrivljen zadaj, ukrivljen ekran spredaj, ukrivljen skoraj v celoti,…. S tem pa novi modeli ovitkov in etuijev, različne plastične upogljive mase, kombiniranje različnih materialov in elementov. Lahko si le predstavljate kako hitro se vse spreminja šele v panogi dodatkov za pametne mobilne naprave.

Vsak mesec v ponudbo dodamo 3-5 novih modelov telefonov in za vsak ta mobilni telefon, damo v ponudbo okrog 150-200 različnih ovitkov in etuijev in zaščitna kaljena stekla. Trg se resnično izjemno hitro spreminja in če želimo biti v koraku s časom, se moramo hitro prilagajati. Skupaj s prilagajanjem pa pride tudi testiranje vseh mogočih izdelkov, ki jih trg ponuja. Pri nas dnevno testiramo izdelke, na spletnih poličkah pa pristanejo izključno artikli, ki so zadovoljili naše visoke standarde. Kaljena stekla se ves čas spreminjajo, tehnologije se menjajo in napredujejo, zato se tudi ponudba v naši spletni trgovini hitro menja. Ta zapis v blogu stalno dopolnjujemo, tako da so najnovejše informacije vedno na voljo.

CASE FRIENDLY / ULTRASONIČNI PRSTNI ODTIS / FULL GLUE zaščitna kaljena stekla

Artikli, torej zaščitna kaljena stekla, ki imajo v nazivu ali opisu napisano – CASE FRIENDLY, so posebna stekla, prilagojena telefonom, ki imajo izrazito ukrivljen ekran (npr. Samsung Galaxy S10 serije). Zaščitno kaljeno steklo je malenkost ožje kot ekran in hkrati ukrivljeno. Torej, ne prekriva celotne sprednje strani, ampak je malenkost ožji. Pa vendar, ni tako ozek, kot klasična ravna stekla, ki bi v tem primeru (ekran telefona se prične kriviti že nekaj centimetrov od sredine) prekrila samo delček sredine. Glede na teste različnih zaščit za takšne telefone, se je CASE FRIENLDY zaščitno steklo izkazalo za najboljše, saj ga lahko brez problema uporabljate skupaj tudi z bolj robustnimi ovitki in etuiji.

S prihodom modela Samsung Galaxy S10 na trg, se zamajala tudi uporaba zaščitnih stekel, saj telefon omogoča PODPIRANJE preko ULTRASONIČNEGA PRSTNEGA ODTISA. Pri klasičnem odpiranju s prstnim odtisom, zaščitno steklo na to ni imelo nikakršnega vpliva. Pri ultrasoničnem prstem odtisu pa je izrednega pomena, da se vaš prst dejansko dotakne ekrana telefona. Zaradi tega, imajo zaščitna stekla na primernem mestu luknjo. Ko steklo namestite na ekran, je posnetek ultrasoničnega prstnega odpisa potrebno ponoviti, saj se z dodatno plastjo zaščite, kot pritiska na ekran spremeni.

Poleg tega, pa smo pri testiranjih ugotovili, da je najbolj kvalitetno tisto zaščitno kaljeno steklo, ki ima lepilo po celotni površini – FULL GLUE. Tako se prepreči vdor zraka in poveča senzibilnost. Stekla, ki imajo lepilo le po robo, imajo sicer senzorično mrežo, ki poskrbi za nemoteno uporabo telefona, vendar se pogosto zgodi, da se s hkratno uporabo z ovitkom, po robih steklo prične dvigovati. Na to vpliva predvsem dejstvo, da so ovitki takšni, da telefon objamejo čez rob – in seveda tako zaščitijo vse robove telefona pred poškodbami ob padcu. Ker pa je FIT zaščitno kaljeno steklo veliko od roba do roba, se ta dva izdelka zaradi naravnih lastnosti raztezanja in ožanja, lahko izpodrivata. Zato redno preverjamo in na spletne poličke dajemo zaščitna kaljena stekla, ki imajo lepilo po celotni površini (seveda je to odvisno od ponudbe na trgu, če je takšno steklo sploh na voljo).

CASE FRIENDLY / PODPIRA ULTRASONIČNI PRSTNI ODTIS / FULL GLUE zaščitna kaljena stekla V paketu prejmete mokro in suho krpico na čiščenje ekrana, oblazinjeno kartico in izbrano zaščitno kaljeno steklo (z luknjico, za podpiranje ULTRASONIČNEGA PRSTNEGA ODTISA in lepilom po celotni površini - FULL GLUE)
CASE FRIENDLY / PODPIRA ULTRASONIČNI PRSTNI ODTIS / FULL GLUE zaščitna kaljena stekla Oblazinjena kartica je namenjena lažjemu izpodrivanju zraka izpod stekla. Zadnji dve sliki pa kažeta minimalen odmik nameščenega stekla od robu. To pomeni, da sočasno s kaljenim steklom, brez težav lahko sočasno uporabljate katerikoli (tudi bolj robusten) ovitek ali etui.

In če povzamem vse lastnosti skupaj, je kombinacija CASE FRIENDLY – FULL GLUE, trenutno najboljša možna kombinacija za zaščito vašega telefona. V kolikor pa imate telefon z ULTRASONIČNIM PRSTNIM ODTISOM, je dodatna opcija le še pika na i.

Zaščitno steklo za ZADNJO KAMERO

Ste kdaj razmišljali o tem, katero področje zadnjega dela vašega telefona je najbolj izpostavljeno? Pomislite, kolikokrat na dan odložimo telefon na mizo oz. na neko ravno ali neravno površino. Ob klasičnih etuijih starejšega kova, kjer je bila debelina ovitka kar zajetna, se s tem nismo ukvarjali. Danes pa je na voljo cela paleta različnih ovitkov in po navadi, ko stranko vprašam kakšen ovitek si želi, je prvi odgovor: »Čim bolj tankega, da bo telefon še vedno obdržal to lepo obliko!« Aha, tanjši so, bolj so popularni. Kaj pa ko boste telefon nekam odložili. Res je, ohišje bo zaščiteno z ovitkom, kaj pa leče kamere? Vsak novi telefon, ki pride na trg, bi lahko rekli, da ima več in/ali večje leče kamere, ki so vedno bolj izbočene iz ohišja. Drži, zaradi navedenega je kvaliteta slik in posnetkov superiorna pri še tako amaterskem uporabniku, le peščica uporabnikov pa se zaveda krhkosti leč kamere.

Torej, če želite zaščititi leče kamere, za to izberite ovitek, ki bo ščitil leče kamere (ovitki, ki imajo ob leči dvignjeno ustje – s tem boste preprečili stik leče kamere s trdo podlago) ali pa se odločite za zaščitno kaljeno steklo za zadnjo kamero. Ponudba je trenutno še omejena na dražje modele telefonov, vendar smo že zaznali porast proizvodnje na tem področju.

Kot tudi ostala zaščitna kaljena stekla, se tudi zaščitna kaljena stekla za zadnjo kamero razlikujejo po debelini. Tanjša kot je zaščita, bolj je upogljiva in »nevidna«, debelejša kot je zaščita, močnejše udarce bo prenesla.

Zaščitno steklo za zadnjo kamero V paketku prejmete mokro krpico, s katero odstranite z leč vso nečistočo in suho krpico, da predel osušite, nato nanj položite zaščito. Namestitev je izjemno enostavna. Vsa zaščitna kaljena stekla vedno nameščajte v zaprtem prostoru, saj se v nasprotnem primeru kakršenkoli prah izjemno hitro prilepi na ekran/leče.

Večinoma zaščitno kaljeno steklo za zadnjo kamero pokrije leče kamere, flesh-a pa ne, da pri slikanju nebi prišlo do odbijanja in lomljenja svetlobe. Pri tanjših verzijah, pa niti to ni težava in prejmete zaščitno steklo za celotno področje.

Za katere modele je na voljo zaščitno steklo za zadnjo kamero, pa si poglejte TUKAJ.

HYDROGEL zaščita za ekran

Revolucionarna zaščita za ekran, ki poskrbi za zaščito vašega dragocenega telefona. Prvo vzporednico bi lahko potegnili s folijo in kaljenimi stekli, vendar je hydrogel njune negativne lastnosti spremenile v prednosti. Gre za gumijasto zaščito za ekran, ki se POPOLNOMA prilega VSEM vrstam ekrana. Tako ukrivljenim (EDGE) ekranom, kot tudi pol ukrivljenim (ARC EDGE) ekranom in seveda klasičnim ravnim ekranom.

  • Visoka prepustnost svetlobe, HD ultra jasna slika
  • Anti-blue-ray tehnologija, dobra za zaščito vida
  • Uporaba nemškega premaza za preprečevanje prstnih odtisov
  • Eksplozijsko varna in vzdržljiva proti praskam
  • Zaščitite zaslon pred morebitnimi dnevnimi poškodbami
  • Enostavna namestitev in popolna zaščita ekrana
hydrofolija Hydrogel zaščita je tanka (0,15mm) in praktično nevidna, saj se izjemno kvalitetno spoji z ekranom in nudi zaščito pred zunanjimi vplivi.

Recite ADIJO opraskanim ekranom, saj je guma najboljša zaščita pred praskami. Recite ADIJO težavam z izpodrivanjem stekla v primeru hkratne uporabe z etuijem, saj je hydrogel praktično neviden na ekranu in tanek le 0,15mm. Recite ADIJO neodzivnim ekranom zaradi vdora zraka, saj se hydrofolija povsem »stopi« z ekranom.
Hkrati pa gumijasta lastnost Hydrogel zaščite tudi v primeru padca absorbira energijo in tako zmanjša verjetnost razbitja ekrana.

KLIKNI in POGLEJ za katere modele je hydrogel že na voljo.

Podrobna navodila namestitve hydrogel-a na ekran v sliki po korakih.

103504088-6

103504088-7

103504088-8

Kaj je kaljeno steklo?

Kaljeno steklo je izdelano s segrevanjem stekla pod ekstremnimi temperaturami, nato pa je hitro ohlajeno v nadzorovanem postopku obdelave, da se poveča njegova moč. Ta vrsta stekla je sestavljena iz več plasti različnih materialov. Običajno gre za silikonsko prevleko, film ki preprečuje drobljenje, aleofoben nanos in steklo. Vse te plasti so stisnjene skupaj v en končni izdelek, ki je toplotno odporen in do 9x močnejši od običajnega stekla.

glass2

Prednosti uporabe

Poleg funkcije, ki preprečuje razbijanje in drobljenje, kaljeno steklo zagotavlja gladko površino za nemoteno uporabo ekrana telefona, brez kopičenja umazanije, maščob in prstnih odtisov. Njegova antireflektivnost ponuja enako občutljivost in ostrino slike, kot je na originalnem zaslonu vašega telefona. Material ima trdoto 9H, kar pomeni večjo odpornost na praske ostrih predmetov in poškodb zaradi udarca. Tako lahko mirno shranite ključe in telefon v isti žep.

Pri padcu telefona, energijo absorbira najbolj krhek del naprave, kar je sicer ekran, v kolikor pa imate nameščeno kaljeno steklo, le-ta postane najbolj krhek del in tako ekran ostane cel, poškodovano kaljeno steklo pa zamenjate z novim. Strošek menjave ekrana je namreč lahko do 30x višji kot menjava zaščitnega kaljenega stekla.

Razlika med klasičnim in FIT kaljenim steklom

V naši spletni trgovini sta pri marsikaterem modelu telefona že na voljo obe vrsti stekla. Klasična kaljena stekla, kot so na trgu že vrsto let, ter FIT kaljena stekla, novejše izvedbe zaradi vse bolj pogostih ukrivljenih ekranov.

Klasično kaljeno steklo prekriva izključno ravni del ekrana. Pomembno se je zavedati, da so kaljena stekla popolnoma ravna, zato v kolikor je ekran telefona ukrivljen (EDGE – ukrivljen ekran ali ARC – pobrani robovi) steklo ne bo prekrilo ukrivljenega dela.

klasično kaljeno steklo Klasično kaljeno steklo

FIT kaljeno steklo prekriva celotno sprednjo stran telefona, torej od enega do drugega roba. Po navadi so na voljo v več barvah. Tam kjer je ekran na dotik je prozorno, robovi pa so obarvani. Predlagamo, da izberete takšno barvo, kot je na vašem ekranu, saj bo ob uporabi FIT stekla dejansko izgledalo, kot da je telefon takšen v originalu.

Fit kaljeno steklo Fit kaljeno steklo

EDGE« in »ARC EDGE« robovi??

EDGE pomeni ukrivljen ekran. V to kategorijo spadajo telefoni kot so Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge,…. Ti telefoni imajo aktiven rob (npr dostop do dodatnih aplikacij) zato je pomembno, da se uporabo le-teh ne izniči.

Klasično kaljeno steklo bo v tem primeru pokrilo izključno ravni del ekrana, kar v praksi pomeni praktično sredino ekrana. Takšno steklo je primerno, če poleg uporabljate tudi gumijast etui. Gumijasti etuiji iz TPU gume so sicer najbolj kvalitetna zaščita za telefone. FIT steklo, pa bo pokrilo popolnoma celoten ekran.

EDGE telefon z nameščenim klasičnim kaljenim steklom - prekriva IZKLJUČNO ravni del ekrana EDGE telefon z nameščenim klasičnim kaljenim steklom - prekriva IZKLJUČNO ravni del ekrana
EDGE telefon z nameščenim FIT kaljenim steklom - prekriva ekran od roba do roba. Nemenoma smo uporabili prozorno kaljeno steklo, da je vidno lepilo. To kaljeno steklo ima lepilo le po robovih. Več o lepilih tudi nižje v blogu.

ARC EDGE pa pomeni, da je steklo malo ukrivljeno zaradi boljšega občutka in lepšega izgleda telefona. Klasično kaljeno steklo bo ravno tako prekrilo izključno ravni del ekrana, FIT kaljeno steklo pa se namesti od roba do roba.

klasično kaljeno steklo ARC EDGE (pobran rob) z nameščenim klasičnim kaljenim steklom
Fit kaljeno steklo ARC EDGE (pobran rob) z nameščenim FIT kaljenim steklom

Vprašanje izpodrivanja stekla

V kolikor želite EDGE telefon zaščititi tako s kaljenim steklom kot tudi z etuijem je to v 95% ih zelo enostavno in sta zaščiti kompatibilni, medtem ko obstajajo izjemni primeri, kjer je potrebno nekaj »žrtvovanja«.

Npr telefon Samsung Galaxy S6 Edge ima EDGE ukrivljen ekran, na voljo sta tako klasično kot FIT kaljeno steklo. V kolikor uporabite klasično kaljeno steklo, na telefon lahko brez problema namestite tudi katerikoli etui. Klasično steklo vam morda ne bo všeč, saj prekriva zelo ozek del izključno ravnega področja ekrana po sredini telefona. Estetsko ni najlepše, zaščita pa je omejena.

Če na telefon namestite FIT kaljeno steklo, bo le-ta prekrival celotno sprednjo stran, skupaj z zaobljenimi robovi. Če pa temu dodate še gumijast etuij, lahko pride do težave »izpodrivanja stekla«. Gumijasti etuiji, so namreč zaobljeni tako, da objamejo cel rob telefona in v kolikor je tudi steklo od roba do roba, že najmanjše odstopanje pri namestitvi stekla v čisto sredino, lahko povzroča, da se bodo vogali in robovi dvigali, posledično bo spodaj prišel zrak in nato umazanija. Tako bo steklo neučinkovito, zmanjša pa se tudi občutljivost dotika in uporaba telefona.

edge + etui1 FIT kaljeno steklo + etui SUHEC PROZOREN: Kot je razvidno iz fotografije, je nameščeno steklo od roba roba, robovi etuija pa segajo 1mm čez rob. Na stičnih točkah tako lahko pride do izpodrivanja.

Sami smo namestili veliko stekel, testirali različne kombinacije, zato nas vedno lahko vprašate za mnenje v kolikor niste prepričani, kaj bi bilo za vaš telefon najbolj primerno.

Kaj je Anti-spy steklo?

Trenutna posebnost sta telefona Samsung Galaxy S8 in S8 Plus. V osnovi ekrana nista tretirana kot EDGE, ampak imata tako široko pobran rob ARC EDGE, da situacija predstavlja enak izziv. Vendar smo za ta dva telefona uspeli najti posebno »ANTI-SPY« steklo. Naziv sicer predstavlja dejstvo, da je steklo posebej zatemnjeno. V kolikor boste v ekran gledali naravnost, boste videli vse, če pa bo vaš sosed pogledal v vaš telefon, bo videl le temen ekran. Primerno za vse tiste, ki ne marate, da vam kdo gleda v telefon :) To steklo je ukrivljeno, vendar ne pride čisto od roba do roba, ampak na vsakem robu ostane 1mm. To pomeni, da je s kaljenim steklom zaščiten skoraj ves ekran, hkrati pa se lahko uporablja katerikoli etui, brez bojazni, da bi etui izpodrival steklo.

Anti-spy kaljeno steklo Anti-spy kaljeno steklo

Trenutno je Anti-spy steklo na voljo le še za Samsung Galaxy S8 Plus.

Kje je lepilo pri kaljenem steklu?

Po navadi se kaljeno steklo prilepi na celoten ekran, nekatera FIT kaljena stekla, pa imajo lepilo le po robovih. V tem primeru gre za steklo z vdelano mrežo za prevodnost, kar pomeni, da se steklo prilepi le po robovih, material sam pa poskrbi, da je prevodnost in odzivnost ekrana ob uporabi nemotena. Čeprav rečemo da ima telefon "touch ekran", vbistvu ne delujejo na dotik, ampak se ekrani odzivajo na toploto našega prsta. Ker je torej vmes med ekranom in vašim prstom dodatna plast, seveda ekran ne more biti 100% povsem enako odziven na dotik, saj mora prevodna mreža zaznati toploto in jo prenesti na ekran. Odzivnost ekrana se reši na tak način, da v nastavitvah telefona (v kolikor model telefona to omogoča), povečate senzibilnost ekrana. Ekran s tem postane bolj občutljiv in odzivnost se poveča.

lepilo Z rdečo barvo je označeno, kje se pri dotičnem FIT kaljenem steklu, ki je namenjeno EDGE telefonu nahaja lepilo.

Kako namestimo kaljeno steklo?

Ne glede na to katero steklo izberete, je namestitev enostavna. Poskrbimo, da kaljeno steklo nameščamo v zaprtem prostoru, kjer je manjša verjetnost, da bi na ekranu ostala kakšna smet. Paketek vedno vsebuje alkoholni robček s katerim odstranimo vso nečistočo iz ekrana. S suhim robčkom ekran osušimo in poskrbimo, da na njem ni prahu. Iz stekla odstranimo zaščitno folijo, nato steklo najprej položimo na en rob, da ujamemo sredino, nato pa ga spustimo. Z dotikom na sredino stekla, se steklo praktično samo pritrdi na ekran. S suhim robčkom ga še enkrat očistimo.

V videu si poglej namestitev klasičnega kaljenega stekla.

V videu si poglej namestitev FIT kaljenega stekla

Kakšni so znaki obrabe kaljenega stekla?

Glede na to, da telefone uporabljamo non stop, se obrablja tudi zaščitno kaljeno steklo. Odvisno je seveda od vsakega posameznika, vendar je nesporno dejstvo, da je to potrošni material. S časoma se lahko zaradi manjših udarcev in načina uporabe steklo odkruši po robovih, ob močnejših udarcih pa poči na različnih mestih. Menjava zaščitnega stekla je enostavna in poceni.

IMG_1429 FIT kaljeno steklo je zaradi uporabe telefona na fizično zahtevnem delovnem mestu zelo poškodovano, medtem ko je sam ekran telefona nepoškodovan in kot nov. Predlagamo, da zaščitno kaljeno steklo zamenjate hitreje :)

Kdaj zaščitno kaljeno steklo zamenjati?

Zaščitno steklo zamenjate po potrebi. Če je le-to počeno, priporočamo menjavo čim prej, saj poškodovano steklo ne služi svojemu namenu.

Pomembno pri naročanju stekel, pošiljanju, prevzemanju paketa. Možnosti reklamacije pri poškodbah in vračanje narobe naročenih izdelkov.

Vsa naročila, ki vsebujejo izdelek kaljeno steklo, pošiljamo preko partnerske dostavne službe, saj je po naših izkušnjah najmanjša verjetnost poškodbe izdelka med prevozom. Izdelek je zapakiran v originalni embalaži, skupaj z mokrim in suhim robčkom. Embalaže so tako plastične, kot kartonaste, nekatere blagovne znamke izdelke zapakirajo v lesene škatlice. Pomembno je, da embalaža ščiti izdelek pred poškodbami. Izdelke zapakiramo v kuverte, ki so znotraj dodatno obložene z balončkasto folijo za dodatno zaščito. Ko prejmete paket predlagamo, da ga odprete in preverite izdelke. V primeru prejetega poškodovanega izdelka, dostavljalec namreč napiše zapisnik, na podlagi katerega vam brez stroškov zagotovimo nov, nepoškodovan izdelek.

Ta postopek je pomemben, saj le na takšen način lahko uveljavljamo reklamacijo zaradi poškodbe med dostavo. Mi razumemo, da ste v prvi vrsti nezadovoljni vi, ker ste prejeli poškodovano steklo. Človeško pa je razumeti tudi nas, da izdelek odpošljemo nov in nepoškodovan in tako ni naša dolžnost kriti stroške ponovnega pošiljanja kot tudi stroške še enega izdelka, v kolikor težave ne prijavite dostavni službi. Dejstvo je, da se takšna stvar lahko zgodi in se s strankam vedno pogovorimo. Zapisnik o prejetem poškodovanem paketu in poškodovanih izdelkih pa je namreč edina podlaga, s katero lahko od dostavne službe zahtevamo povračilo povzročenih stroškov zaradi poškodbe med dostavo.

Predlagamo tudi, da vsako kaljeno steklo, ki ga prejmete, brez odstranjevanja zaščitne folije najprej postavite na ekran telefona in se prepričate, da je izdelek primeren za vaš telefon. V primeru napačno naročenega stekla, nas o tem obvestite na info@etuizamobi.si in ga neuporabljenega vrnete na naš naslov. Le če je steklo neuporabljeno ga namreč lahko brezplačno zamenjamo z drugim.

Drugi načini zaščite ekrana telefona

Na trgu je kar nekaj različnih vrst zaščit za ekrane mobilnih naprav. V zadnjem času se pojavlja tudi zaščitni sprej. Le-ta namreč ne ščiti ekrana pred udarci in praskami ampak le zagotavlja, da se na ekranu ne zadržujejo mikrobi, bacili in umazanija.

Nekaj izkušenj imamo tudi s kaljenim steklom, ki se pritrdi na ekran s posebnim lepilom, ki se ga v postopku namestitve »zažge« z UV svetlobo. Ker smo spletna trgovina, takšnega izdelka ne moremo zagotavljati, saj bi to pomenilo, da stranke ne morejo pravilno same namestiti stekla na ekran brez posebne UV žarnice.

Mi prisegamo na zaščitna kaljena stekla. Prodajne cene imamo najnižje v Sloveniji in trudimo se, da tako tudi ostane.  V kolikor se odločite za osebni prevzem, vam pri prevzemu zaščitna stekla na željo tudi brezplačno namestimo. Zavedajmo se, da je sestava zaščitnih kaljenih stekel praktično enaka, ne glede na to ali ga kupite za 10€ ali za 30€. Moč in kvaliteta se odražata v debelini, dodatnem premazu proti bleščanju (blue-ray) ali kombinaciji z drugimi materiali (npr.aluminij in mikrofibra). Ceno izdelka pa največkrat odraža le blagovna znamka pod katero se steklo prodaja. V naši ponudbi tako najdete klasična kaljena stekla s cenami pod 10€, ki jih prejemamo direktno iz proizvodnje v večjih količinah. V pakirnici jih nato spakiramo v pripadajočo embalažo. Na voljo pa so tudi kaljena stekla višjega cenovnega razreda, FIT kaljena stekla, ki so ukrivljena, v kombinaciji z robom iz aluminija ali mikrofibre…..in različne blagovne znamke…

»Original« ali »neoriginal«

Besede »original« v tej branži zaščitnih kaljenih stekel ne moremo uporabljati. Kaljeno steklo je kaljeno steklo, ne obstaja original ali ne-original. Obstajajo le različne blagovne znamke, ki pod svojim imenom prodajajo zaščitna stekla v različnih debelinah, z različnimi lastnostmi in različnimi kombinacijami z ostalimi materiali.

Namen zapisa oz bloga je, da vam na enem mestu podamo čim več kvalitetnih informacij iz prve roke. Seveda pa smo za vsa dodatna vprašanja vedno na voljo tudi na info@etuizamobi.si.

Tina, Etuizamobi.si

Ena misel na “Zaščitna kaljena stekla in vse kar ste o tem želeli vedeti!”

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.