040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Čudoviti spomini s počitnic - tudi pod vodo

Končno nekaj prostih dni pa še poletje je spet tu. Pred odhodom na dopust je rezervacija nastanitve potrjena, nove kopalke kupljene, polnilec za telefon pripravljen, še vodoodporno torbico kupim. Letos si izberem novo, saj mi je prejšnjo "zaplenila" soseda. A sem brez skrbi, saj imamo na naši spletni strani etuizamobi.si kar nekaj novosti na področju vodoodpornih etuijev in torbic.

Vodoodporni etui  je dobrodošel pripomoček na vsakem mojem dopustu, saj mi omogoča brezskrbno plavanje, moje dragocenosti so na varnem z mano. Tudi v zimskem času smučam brez bojazni za telefon in seveda nekaj denarja za čaj. Oboje je lepo zaščiteno pred vlago in obešeno okoli mojega vratu, da me dodatno ne ovira. Z vodoodpornim etuijem lahko namreč brez skrbi fotografiram in snemam na plaži, smučišču, v morju, v bazenu, telefon je vedno pripravljen. Ker je dodatno zaščiten z vodoodpornim etuijem sem brez skrbi, da bi mi voda, pesek ali umazanija vdrla v moj telefon.

Ponudba vodoodpornih etuijev je vedno večja, saj je pustolovščin željnih turistov vedno več. Predstavljam novosti iz spletne trgovine etuizamobi.si

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI SILHUETA

Vodoodporni univerzalni etui SILHUETA je zagotovo moja prva izbira. V prvi vrsti zato, ker je izdelan iz vrhunskega TPU-ja in ima 4-stopenjsko zapiranje. Tako vem, da me preprosto ne bo pustil na cedilu tudi, kadar ga bom vzela s sabo v vodo, saj ima ob pravilni uporabi 100% vodotesnost (IPX8). Z njegovo pomočjo bom lahko fotografirala in snemala vsa doživetja pod in nad vodo. In kar je najbolje - vgrajeno ima zračno blazino, ki mu omogoča da PLAVA na vodi. Tudi, če se mi izmuzne iz rok, sem brez skrbi, da bi moj telefon potonil na  dno morja.

Vodoodporni univerzalni etui SILHUETA pa vas lahko spremlja tudi na bolj aktivnih počitnicah,  kot so čolnarjenje, ribarjenje, potapljanje (do 10m), surfanje ... Ker ščiti telefon pred udorom umazanije, je uporaben tudi pri kolesarjenju, pohodništvu, kampiranju,... In kar je najbolje, primerna je za vse (do velikosti 7,2 inch) mobilne naprave na trgu. Ne le, da s svojo votlo zasnovo kamere omogoča jasno fotografiranje, z njim lahko tudi brezskrbno sprejemate telefonske klice.

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI POUCH

Vodoodporni univerzalni etui POUCH je bil že z mano na dopustu. Ker je uporaben za vse mobilne telefone (uporabna velikost etuija je 21cm x 11cm), ga tako lahko uporabljava oba s partnerjem.

Etui je izdelan iz vzdržljivega ABC + PVC-ja in nudi telefonu odlično zaščito - ob pravilni zaščiti je 100% vodotesen (IPX8) in ima dvostopejnsko zapiranje (dve vrtljivi stikali, s katerima je telefon varno zaprt v etuiju).  Vodoodporni etui Pouch ima priložen tudi priročen trak, s pomočjo katerega lahko etui s telefonom varno nosim okoli vratu ali si ga ovijem okoli roke. Na ta način lahko z njim tudi plavam ali poležavam v plitvini in opazujem otroke med igro. Primeren je tudi za uporabo pri drugih obvodnih in vodnih aktivnostih (kampiranje, čolnarjenje, ribarjenje, potapljanje (do 10m)). Tudi Pouch vodoodporni etui omogoča podvodno snemanje in fotografiranje, prav tako lahko odgovorimo na klic, ali preberemo pravkar prejeto sporočilo ali mail (uporaba zaslona na dotik ni ovirana kadar je etui suh). Etui pa ne ščiti telefona le pred vodo, temveč tudi pred prahom, mivko, umazanijo, snegom ... Dodatna prednost vodoodpornega etuija POUCH je tudi v tem, da se z vgrajeno zračno blazino, ob strani etuija, tudi poln etui ne potopi - plava na vodi.

VODOODPORNA UNIVERZALNA TORBICA SHARK

Vodoodporni etuiji za naše pametne telefone so super, ampak ...  Zgodi se, da na dopustu potrebujemo nekaj večjega, kamor bi lahko na varno pospravili še kaj več. Zdi se mi, da nikoli ne vem kam pospraviti ključe od apartmaja, ali pa tistih nekaj evrov za sladoled ali prigrizek na plaži. Sedaj imamo rešitev tudi za to - VODOODPORNA UNIVERZALNA TORBICA SHARK 2 

Ravno prav velika (velikost notranjega prostora je 21cm x 14cm), za vse tiste malenkosti, ki morajo ostati suhe. Izdelana je iz svilnato odpornega matiranega PVC-ja, ima kar tri nepremočljive zadrge, trak za udobno nošenje okoli pasu, roke ali prsnega koša in zaponko iz jeklene vrvi. Univerzalna torbica NI primerna za potapljanje (max. 2m), kljub temu pa nas lahko spremlja (in varuje naše osebne predmete) pri različnih aktivnostih (rafting, ribolov, plavanje, čolnarjenje, kajakaštvo,...) ali poležavanju na plaži.  Letos bomo s prijatelji obiskali bližnji vodni park in zagotovo nas bo SHARK torbica spremljala na poti.

Odkar imam že "skoraj" odrasle otroke, poleg družinskih fotografij najrajši fotografiram sončne zahode. Seveda pa vodoodporne etuije priskrbim tudi za moje najdražje ... za sina, ki rad snorkla VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI POUCH, za hči pa, ker je še malo otročja in rada (veliko) fotografira VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI GUPI s prikupno žirafo. Tako jo brez skrbi opazujem od daleč, ker je s tem etuijem res "dobro vidna". Za vse ostale malenkosti (ključ od avta in stanovanja, denar, nakupovalni spisek...) pa nam varuje VODOODPORNA UNIVERZALNA TORBICA SHARK.

Vseeno pa vas moram ob koncu opozoriti, da pred prvo uporabo vodoodporni etui testirate in tako preverite vodotesnost, kljub temu, da je artikel pred pošiljanjem preverjen. V etui vstavite papirnati robček, etui zaprite in ga potopite v vodo. Po nekaj minutah preverite, če je robček suh. Kljub standardom in stalnem naključnem preverjanju vodotesnosti vseh dotičnih artiklov je nakup in uporaba le-teh seveda NA LASTNO ODGOVORNOST.

*Če uporabljate etui pod vodo, funkcija zaslona na dotik NE BO NA VOLJO (funkcije so na voljo, ko je le-ta suh). Podvodno fotografiranje je možno s pritiskom na gumb za glasnost (v nastavitvah telefona predhodno spremenite, da se lahko fotografira s tipko za glasnost).

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.