040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

10 let z vami

Etuizamobi.si je spletna trgovina, ki se na trgu nahaja že 10 let. V tem času smo si pridobili množico zadovoljnih strank, ki cenijo naše strokovno svetovanje in odzivnost. Vsa naročila se obravnavajo s posebno pozornostjo, saj se zavedamo, da vsaka stranka zasluži najboljše. Naša ekipa sestoji le iz deklet, ki se vsak dan trudimo, da bi našim strankam ponudile najboljšo izkušnjo nakupovanja.

Zavedamo se pomembnosti sledenja trendom in raznolikosti ponudbe, zato našo spletno trgovino vsak teden dopolnjujemo z več kot 500 novimi izdelki. Naša ponudba obsega najboljše etuije in ovitke za mobilne telefone, tablice, slušalke in drugo. Pri tem se osredotočamo na kakovost in dostopnost.

Kot majhen, a agilen in ambiciozen tim smo trud in predanost prenesli tudi na družabna omrežja, kjer smo vedno dosegljivi za vsa vaša vprašanja in želje. Naš cilj je zagotoviti najboljšo storitev in izdelke za vsako stranko, zato se bomo še naprej trudili in izboljševali.

Ob našem 10. rojstnem dnevu smo pripravili posebno ponudbo za naše zveste stranke. Vsi, ki boste ob nakupu uporabili kodo "10let", boste prejeli 20% popusta na vse izdelke v naši ponudbi. Tudi na že znižane izdelke. S kodo pa vas bomo razvajali kar do konca šolskega leta (do 25.6.2023).


Preberite si še nekaj zanimivih dejstev o naši spletni trgovini:

  • Naša spletna trgovina je bila ustanovljena aprila - prvič pa je bila na spletu objavljena 15.5.2013.
  • V naši ponudbi najdete več kot 10.000 izdelkov za različne elektronske naprave.
  • Trenutno najbolj priljubljeni izdelki v naši ponudbi so etuiji in ovitki za Xiaomi, pred cca 3 leti so kraljevali na vrhu ovitki za Huawei, še pred tem pa ovitki za Samsung.
  • Naša spletna trgovina ima več kot 120.000 zadovoljnih strank.
  • Ekipo sestavljajo dekleta.
  • Naša najbolj zvesta obiskovalka je bila Tinina psička Lucy - Jack Russell terier. Vedno je bila radovedna in etuije nosila po pisarni, a nikoli ni našla pravega zase ? Sedaj je že v letih in raje počaka doma v svoji Berni posteljici.
  • Ko smo dobili kakšno vprašanje o izdelku, ki ga nimamo v ponudbi, smo se večkrat odločili, da ga nato dodamo v redno ponudbo. Tako smo dobili precej novih izdelkov, ki se jih prej nismo spomnili.
  • Enkrat smo poslali napačen izdelek stranki, a je bila izjemno zadovoljna in se je odločila, da ga obdrži, ker ji je bil še bolj všeč kot prvotno naročen.

V desetih letih smo zrasli in se razvili v zanesljivo in kakovostno spletno trgovino, ki strankam nudi najboljše izdelke na trgu. Pri nas ne prodajamo samo etuijev in ovitkov, ampak nudimo tudi kakovostno storitev. Naš cilj je zagotoviti najboljšo izkušnjo nakupovanja ter odlično podporo.

Zavedamo se, da je zadovoljna stranka najboljša reklama, zato se trudimo, da bi vsaka stranka bila zadovoljna s svojim nakupom in izkušnjo nakupa pri nas. Naša ekipa si prizadeva za hitro odzivnost in odpravljanje morebitnih težav, zato smo dosegljivi preko različnih komunikacijskih kanalov. Z veseljem sprejemamo tudi vaše predloge in želje ter se trudimo izpolniti vsa pričakovanja.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in veselimo se nadaljnjega sodelovanja!

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.