040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Za zaščito svojega telefona uporabljam ovitek

Današnji pametni telefoni so pravi vsestranski pripomočki. Ob sebi imamo budilko, načrtovalec sestankov, zemljevid in seveda s to elektronsko napravo naredimo odlične fotografije. Zato je še toliko bolj pomembno, da je naš mobilni telefon ob vsakodnevni uporabi ustrezno zaščiten pred padci, udarci, umazanijo ali drugimi zunanjimi vplivi. Najprej svoj telefon zaščitim z ovitkom. Na voljo so različni proizvajalci, za skoraj vsak mobilni telefon, za vsak okus. Ne glede na to, ali gre za velik ali majhen pametni telefon, za vsakogar se najde nekaj. Vsakdo želi svoj mobilni telefon zaščititi primerno svojemu okusu in stilu. Pisani, cvetlični, elegantni za lepe dame in mlade gospodične, unikatni za poslovne gospode ali robustni za vsakodnevne garače.

Ovitek za mobilni telefon je pomemben pripomoček, ki mora biti eleganten, hkrati pa mora mobilnemu telefonu nuditi varno zaščito.

Za lastnike mobilnih telefonov, ki dajejo velik pomen predvsem elegantnemu in varnemu dizajnu, so ovitki za mobilne telefone zdaj del njihove osnovne opreme. Vsakogar, ki ima mobilni telefon, je zagotovo strah nevarnosti, da bi pametni telefon padel ali da bi ga na žalost poškodovali drugi predmeti. Takrat ga je treba zamenjati ali popraviti, kar je še posebej nadležno in lahko tudi drago. Zato je priporočljivo kupiti ovitek  za mobilni telefon.

Ovitki imajo zelo lep videz in prijeten občutek na prstih pri rokovanju. Možnost pokončnega položaja pri pregledovanju slik, videoposnetkov, dokumentov pa nam nudi ring, ki ga nalepimo na zadnjo stran ovitka.

Razmerje med ceno in zmogljivostjo je pravo!!!

Ovitke za telefon rada uporabljam, ker so praktični in ščitijo moj telefon. Dandanes obstaja veliko barvitih in kakovostnih ovitkov za mobilne telefone.

Ovitki so zame boljši, ker takoj vidim, kdo me kliče, se lepo stisnejo k mobilnemu telefonu in gre tako v vsak moj žep.

Ovitki so lahko iz različnih materialov:

GLASS:

Ohišje ovitka združuje kaljeno steklo trdote 9H in TPU prožni material po robovih, kar zagotavlja močno zaščito pred udarci in padci.

  • Odporno na praske 9H steklo + mehak TPU upogljiv gel po robovih.
  • Potisk, ki se ne obrabi naredi telefon očarljiv in eleganten.
  • Z otipnimi pokritimi gumbi proti prahu in umazaniji.
  • Ovitek je trpežen in eleganten, hkrati pa omogoča dober oprijem in ne drsi.
  • Je tanek in se tesno prilega telefonu.

TPU PROŽNI GEL:

Odporen, lahek in praktično neuničljiv ovitek iz TPU upogljivega gela lahko tudi v kombinaciji s trdo plastiko. Čudovit vzorec, ki daje karakter vašemu telefonu. Uspešno ščiti telefon pred vsakodnevnimi poškodbami in udarci, tudi v kombinaciji s tekstilom ali umetnim usnjem.

  • Tesno se prilega telefonu.
  • Omogoča dober oprijem in ne drsi.
  • Ima privlačen potisk, ki se ne obrabi.
  • Dvignjeno ustje zadaj dodatno ščiti kamero pred poškodbami.
  • Ščiti telefon pred udarci in praskami.

PC - trda plastika:

Ovitek ima znotraj ohišje iz trše kompaktne plastike in tanko ozadje v izgledu usnja.

  • Dizajn kontrastne barve in elegantnega izgleda.
  • Odtis vzorca za boljšo vzdržljivost.
  • Prevlečen s teksturo, ki je odporna na prstne odtise.
  • Odporen, trden in ekstremen ovitek iz trde plastike ščiti telefon pred udarci in praskami.
  • Je pripravljen za ekstremne razmere in se tesno prilega telefonu.

Seveda, vedno uporabljam tudi zaščitno, kaljeno steklo za zaslon. Če telefon pade, je zaščiten tudi zaslon. Novo zaščitno steklo je cenejše od novega zaslona ali celo mobilnega telefona.

Doma imam približno šest različnih ovitkov, saj rada spreminjam videz svojega telefona glede na letni čas, razpoloženje ali kar tako. Rada imam igrive in cvetlične platnice, pa seveda tudi barvne.

Ovitki so enostavni za vzdrževanje, preprosto ga obrišemo z vlažno krpo, telefon pa tudi po uporabi ostane kot nov. Zdaj obstajajo tudi dodatki za ovitke, kot je npr. ring za prst, ki olajša držanje mobilnega telefona. Na ring sem se že tako navadila, da ne morem več brez njega. Prednost je v tem, da mobilni telefon ne zdrsne tako zlahka iz roke. Lažje gledam videe ali fotografije na telefonu, prav tako lažje opravim video klic s sestro, ki živi v tujini.

Sem pa ugotovila tudi pomembno dejstvo, če sem en ovitek kupila pri prodajalcu in sem z njim zadovoljna, bom vedno znova naročila pri istem ponudniku. Spletna trgovina etuizamobi.si ima pestro izbiro ovitkov, kakovostnih materialov, po ugodni ceni.

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.