040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Pakirammmmmmm.....

...že cel teden, no....le v mislih :) Kar sem storila do danes zjutraj je bilo to, da sem napisala seznam kaj vse potrebujem. Dolgggggg seznam.  Ker bom vse svoje štiri okončine dala od sebe za celih 14 dni v Hurgadi (Egipt) sem se pozanimala kakšno vreme me čaka. Oh ja....skočila bom na toplo. Čez dan 30-32°C, ponoči 21-25°C, temperatura morja 25°C. Ker sva si z Nino zamenjali delovni mesti, me prav nič ne skrbi, da zadeve v pisarni nebi bile pod kontrolo. Priznam...kar godilo se mi bo, moram pa ti zaupat, da 14dni v kosu še nikoli nisem bila na dopustu, zato bo najbrž kar izziv. Ker sem v mesecu Septembru diplomirala, sem se odločila, da to "proslavim" z dopustom in tukaj je. Za mojo psičko Lucy pa bosta poskrbela Nina in Aleks.

Nekaj stvari, ki jih ne moreš zgrešit v mojem kovčku:

1. VODOODPOREN ETUI - če bi to pozabila doma, bi naročila, da se mi pošlje v hotel. Podvodni svet, ki se ponuja na grebenih v Hurgadi ni za zamudit! Ker sem bom tudi potapljala in snorkljala, sem se odločila za kvalitetno in zanesljivo univerzalno vodoodporno torbico SEAWAG v črno/roza barvi.

 

2. SELFIE PALICA je nujen del opreme. Lansko leto mi je v Parizu prišla zelo prav. Le kako bi drugače ujela Eifflov stolp v kader.

  

 

3. ARMBAND tudi potuje z mano. Ob morju pričakujem kakšno prijetno trim stezo, zato mi bo armband zelo prav prišel. Za razliko od drugih artiklov le-ta ni v roza barvi ;)

 

4. S seboj imam veliko različnih oblek - se razume, za različne priložnosti - gre z menoj tudi pet različnih etuijev. Vsakega za svojo priložnost :)

  

 

5. Računam na to, da se bom na dopustu spočila in prepihala možgane, kljub temu pa se je v kovčku znašlo nekaj knjig.

         

    

             

 

Tina Gre na dopust

  Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

   
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
   
  15 dnevna garancija
  Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
   
  Potrebuješ pomoč?
  Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
   
  Največja izbira etuijev
  Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.