040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

BIKING PRO ČRNA UNIVERZALNA VODOODPORNA KOLESARSKA TORBICA

29,00 €

Zaloga: Na zalogi

- Izdelano iz EVA trde lupine in nepremočljivega materiala, blaži udarce, odporen proti dežju in omogoča enostavno čiščenje.
- Z zasukom držala za mobilni telefon, ki se vrti za 360 °, je torbica enostavna za uporabo kolesarskih aplikacij v telefonu.
- 1.8L velika prostorna zasnova v katero lahko pospravite mini črpalko, ključe, energijske ploščice, zaplate pnevmatik itd.
- Razumna zasnova notranjega prostora, mrežasta torbica in široka mehka blazinica s pritrdilnimi trakovi za ločevanje zobnikov.
- S pritrdilnimi trakovi se prilega različnim kolesom.

Specifikacija:
Blagovna znamka: WEST BIKING
Velikost: 25 * 10 * 9cm
Prostornina: 1,8 l
Teža: 170g
Material: EVA trda lupina + silikon
Funkcija: vodotesno + 360 ° vrtljivo držalo za mobilni telefon

Material: PC

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 3,5€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3,5€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 3,5€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 3,5€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.
    • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 9:00 do 14:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

BIKING PRO ČRNA UNIVERZALNA VODOODPORNA KOLESARSKA TORBICA - Izdelano iz EVA trde lupine in nepremočljivega materiala, blaži udarce, odporen proti dežju in omogoča enostavno čiščenje. - Z zasukom držala za mobilni telefon, ki se vrti za 360 °, je torbica enostavna za uporabo kolesarskih aplikacij v telefonu. - 1.8L velika prostorna zasnova v katero lahko pospravite mini črpalko, ključe, energijske ploščice, zaplate pnevmatik itd. - Razumna zasnova notranjega prostora, mrežasta torbica in široka mehka blazinica s pritrdilnimi trakovi za ločevanje zobnikov. - S pritrdilnimi trakovi se prilega različnim kolesom.Specifikacija: Blagovna znamka: WEST BIKING Velikost: 25 * 10 * 9cm Prostornina: 1,8 l Teža: 170g Material: EVA trda lupina + silikon Funkcija: vodotesno + 360 ° vrtljivo držalo za mobilni telefon 631500152A 631500152A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/3/631500152A_1000x1000_1.jpg
29 EUR 2022-10-03Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.