040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

GEOMETRIC ROMB SILK MODER ETUI ZA SAMSUNG GALAXY A54 5G

18,00 €

Zaloga: Na zalogi

3 v 1! Usnjen etui GEOMETRIC ROMB ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš telefon. Uporabljaš ga lahko na več načinov:

- odtis vzorca za boljšo vzdržljivost,
- etui lahko uporabljaš tudi namesto denarnice, saj ima 2 reži za kartice, ena reža za fotografijo in 1 žep za denar,
- ima pregib, ki ga lahko uporabljaš za udoben ogled videa,
- najbolj izpostavljeni robovi so oglato šivani, zato je etui bolj vzdržljiv,
- ima na sprednji strani reže za nemoteno pogovarjanje po telefonu tudi, ko je etui zaprt,
- všit magnet za zapiranje,
- priložen trak za lažje nošenje telefona okoli zapestja,
- ščiti telefon pred udarci in praskami.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

GEOMETRIC ROMB SILK MODER ETUI ZA SAMSUNG GALAXY A54 5G 3 v 1! Usnjen etui GEOMETRIC ROMB ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš telefon. Uporabljaš ga lahko na več načinov:- odtis vzorca za boljšo vzdržljivost, - etui lahko uporabljaš tudi namesto denarnice, saj ima 2 reži za kartice, ena reža za fotografijo in 1 žep za denar, - ima pregib, ki ga lahko uporabljaš za udoben ogled videa, - najbolj izpostavljeni robovi so oglato šivani, zato je etui bolj vzdržljiv, - ima na sprednji strani reže za nemoteno pogovarjanje po telefonu tudi, ko je etui zaprt, - všit magnet za zapiranje, - priložen trak za lažje nošenje telefona okoli zapestja, - ščiti telefon pred udarci in praskami.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 660122659E 660122659E https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/6/660122659E_1000x1000_1.jpg.jpg
18 EUR 2024-06-25Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.