040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

HYDROGEL ZAŠČITA ZA HUAWEI P50 POCKET

22,00 €

Zaloga: Na zalogi

Ta vrsta mehkega filma je sestavljena iz membranskih folij iz TPU hidrogelne membrane. Ultra jasna HD zaščita z visoko občutljivostjo na dotik. Film je prožen in iz elastičnega hidrogelnega materiala ščiti vaš zaslon pred praskami in poškodbami.

- TPU hidrogelni membranski filmski material, mehak in trpežen.
- Brez ohranjanja prstnih odtisov, proti bleščanju, proti zadrževanju prahu in ščiti pred udarci.
- Izjemno tanek ščitnik zaslona ne bo motil odziva na dotik, kar vam bo omogočilo popolno odklepanje ekrana.
- Visoka prepustnost svetlobe, ultra jasna slika HD.
- V paketu prejmete hydrogel za ekran in zaščitno folijo za zadnjo stran telefona.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Za podrobne informacije o kaljenih steklih in zaščitah za ekran si preberi BLOG! Blog vsebuje tudi NATANČNA navodila za namestitev HYDROGELA.

Material: hydrogel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 10:00 do 16:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

HYDROGEL ZAŠČITA ZA HUAWEI P50 POCKET Ta vrsta mehkega filma je sestavljena iz membranskih folij iz TPU hidrogelne membrane. Ultra jasna HD zaščita z visoko občutljivostjo na dotik. Film je prožen in iz elastičnega hidrogelnega materiala ščiti vaš zaslon pred praskami in poškodbami.- TPU hidrogelni membranski filmski material, mehak in trpežen. - Brez ohranjanja prstnih odtisov, proti bleščanju, proti zadrževanju prahu in ščiti pred udarci. - Izjemno tanek ščitnik zaslona ne bo motil odziva na dotik, kar vam bo omogočilo popolno odklepanje ekrana. - Visoka prepustnost svetlobe, ultra jasna slika HD. - V paketu prejmete hydrogel za ekran in zaščitno folijo za zadnjo stran telefona.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Za podrobne informacije o kaljenih steklih in zaščitah za ekran si preberi BLOG! Blog vsebuje tudi NATANČNA navodila za namestitev HYDROGELA.

103521769A 103521769A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/103521769A_1000x1000_1.jpg
22 EUR 2022-07-01Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.