040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

ORIGINALEN TYPE-C POLNILNO PODATKOVNI KABEL SAMSUNG

12,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Originalen USB na TYPE-C podatkovno polnilni kabel za naprave z oznako EP-DG930CWE priznanega proizvajalca SAMSUNG.

Kabel je primeren za vse naprave z TYPE-C vhodom:
Samsung
Sony
Huawei
Lenovo
HTC
LG
...

Izdelek je pakiran v plastični embalaži - bulk!

Dolžina: 1m
Barva: bela

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • PODALJŠANA REDNA DOSTAVA ZARADI KOLEKTIVNEGA DOPUSTA PROIZVODNJE - velja samo za redno dostavo (naročila oddana do 11.2.2024) - spremljaj AKTUALNA OBVESTILA

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

ORIGINALEN TYPE-C POLNILNO PODATKOVNI KABEL SAMSUNG Originalen USB na TYPE-C podatkovno polnilni kabel za naprave z oznako EP-DG930CWE priznanega proizvajalca SAMSUNG.Kabel je primeren za vse naprave z TYPE-C vhodom: Samsung Sony Huawei Lenovo HTC LG ...Izdelek je pakiran v plastični embalaži - bulk!Dolžina: 1m Barva: bela EP-DG930CWE EP-DG930CWE https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/y/type-c-a.jpg
12.95 EUR 2024-02-24Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.