040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

SLIM LESENI ODTIS MODER ETUI ZA SAMSUNG GALAXY S10 PLUS

11,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

3 V 1! Etui ima znotraj ohišje iz prozornega upogljivega TPU gela, kamor vstaviš telefon. Uporabljaš ga lahko na več načinov:

- Ščiti telefon pred udarci in praskami.
- Odtis vzorca lesa za lep in naraven izgled.
- Ima pregib, ki ga lahko uporabljaš za udoben ogled videa.
- Znotraj sta dve reži za kartici.
- Magnetno zapiranje.
- Spredaj je zgoraj pri zvočniku izrez, zato se po telefonu lahko pogovarjate z ZAPRTIM etuijem.
- Dodan pašček, kot priročno varovalo za okrog zapestja.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

SLIM LESENI ODTIS MODER ETUI ZA SAMSUNG GALAXY S10 PLUS 3 V 1! Etui ima znotraj ohišje iz prozornega upogljivega TPU gela, kamor vstaviš telefon. Uporabljaš ga lahko na več načinov: - Ščiti telefon pred udarci in praskami. - Odtis vzorca lesa za lep in naraven izgled. - Ima pregib, ki ga lahko uporabljaš za udoben ogled videa. - Znotraj sta dve reži za kartici. - Magnetno zapiranje. - Spredaj je zgoraj pri zvočniku izrez, zato se po telefonu lahko pogovarjate z ZAPRTIM etuijem. - Dodan pašček, kot priročno varovalo za okrog zapestja. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101219734A 101219734A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101219734A_1000x1000_1.jpg
11.95 EUR 2021-04-21 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.