040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

STARS - VEČNAMENSKA RUTA / MASKA

6,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Večnamensko ruto ali obrazno masko lahko uporabljaš na več načinov. Je iz tankega, raztegljivega materiala ter univerzalne velikosti.

- cca. 47cm x 24cm
- zaščita pred vetrom, soncem in drugimi zunanjimi vpivi
- pralna na 40° ali manj
- 13 načinov nošenja (šal, ruta, maska, kapa, elastika, trak,...)
- pestra izbira barv in motivov

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

STARS - VEČNAMENSKA RUTA / MASKA Večnamensko ruto ali obrazno masko lahko uporabljaš na več načinov. Je iz tankega, raztegljivega materiala ter univerzalne velikosti.- cca. 47cm x 24cm - zaščita pred vetrom, soncem in drugimi zunanjimi vpivi - pralna na 40° ali manj - 13 načinov nošenja (šal, ruta, maska, kapa, elastika, trak,...) - pestra izbira barv in motivov RUT027 RUT027 https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/20916711_10213605129103344_942760709_n.jpg
6.95 EUR 2024-07-15Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.