040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI AIRBAG ROZA - 18 X 9CM

15,00 €

Zaloga: Na zalogi

- Univerzalna torbica je primerna za vse mobilne naprave na trgu.
- 4 stopenjsko zapiranje.
- Etui je narejen iz vrhunskega TPU-ja za zaslon visoke ločljivosti in izjemne zaščite.
- Ob pravilni uporabi 100% vodotesnost.
- Zaščita pred vodo, snegom, prahom, mivko ....
- Možnost uporabe naprave pod vodo.
- Slikanje in snemanje pod vodo.
- Brezskrbno opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev.
- Z vgrajeno zračno blazino se tudi poln etui ne potopi - plava na vodi.

Omogoča jasno fotografiranje s svojo votlo zasnovo kamere. Idealno za različne vrste vodnih aktivnosti, kot so potapljanje, surfanje, plavanje, vroči izvir itd.

Water/dust resistance: IPX8
- primeren za čolnarjenje, kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ribarjenje, potapljanje oz. druge rekreativne aktivnosti
- primerno za potapljanje do 10m

Zunanje dimenzije: 180mm (V) x 90mm (Š)
Notranje dimenzije: 165mm (V) x 80mm (Š)

Dodatna pojasnila o nakupu in uporabi etuijev z nazivom "VODOODPORNI ETUI..."
- Pred uporabo priporočamo test v vodi brez naprave, da se preveri vodotesnost, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Preverite tako, da v etui vstavite papirnati robček, etui zaprete in ga potopite v vodo. Po nekaj minutah preverite, robček mora ostati suh.
- Če uporabljate etui pod vodo, funkcija zaslona na dotik NE BO NA VOLJO (funkcije so na voljo, ko je le-ta suh). Podvodno fotografiranje podpira samo s pritiskom na gumb za glasnost; poskrbite, da bo telefon lahko fotografiral z gumbom za glasnost. Možnosti preverite v nastavitvah telefona ali pri proizvajalcu.
- Nekateri artikli imajo izveden uradni standardni test, kot npr. JIS IPX8, drugi ne. V kolikor artikel ima izveden test, je v opisu artikla to tudi navedeno, sicer ga nima. Kljub standardom in stalnem naključnem preverjanju vodotesnosti vseh dotičnih artiklov je nakup in uporaba le-teh NA LASTNO ODGOVORNOST.

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI AIRBAG ROZA - 18 X 9CM - Univerzalna torbica je primerna za vse mobilne naprave na trgu. - 4 stopenjsko zapiranje. - Etui je narejen iz vrhunskega TPU-ja za zaslon visoke ločljivosti in izjemne zaščite. - Ob pravilni uporabi 100% vodotesnost. - Zaščita pred vodo, snegom, prahom, mivko .... - Možnost uporabe naprave pod vodo. - Slikanje in snemanje pod vodo. - Brezskrbno opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev. - Z vgrajeno zračno blazino se tudi poln etui ne potopi - plava na vodi.Omogoča jasno fotografiranje s svojo votlo zasnovo kamere. Idealno za različne vrste vodnih aktivnosti, kot so potapljanje, surfanje, plavanje, vroči izvir itd.Water/dust resistance: IPX8 - primeren za čolnarjenje, kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ribarjenje, potapljanje oz. druge rekreativne aktivnosti - primerno za potapljanje do 10mZunanje dimenzije: 180mm (V) x 90mm (Š) Notranje dimenzije: 165mm (V) x 80mm (Š)Dodatna pojasnila o nakupu in uporabi etuijev z nazivom "VODOODPORNI ETUI..." - Pred uporabo priporočamo test v vodi brez naprave, da se preveri vodotesnost, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Preverite tako, da v etui vstavite papirnati robček, etui zaprete in ga potopite v vodo. Po nekaj minutah preverite, robček mora ostati suh. - Če uporabljate etui pod vodo, funkcija zaslona na dotik NE BO NA VOLJO (funkcije so na voljo, ko je le-ta suh). Podvodno fotografiranje podpira samo s pritiskom na gumb za glasnost; poskrbite, da bo telefon lahko fotografiral z gumbom za glasnost. Možnosti preverite v nastavitvah telefona ali pri proizvajalcu. - Nekateri artikli imajo izveden uradni standardni test, kot npr. JIS IPX8, drugi ne. V kolikor artikel ima izveden test, je v opisu artikla to tudi navedeno, sicer ga nima. Kljub standardom in stalnem naključnem preverjanju vodotesnosti vseh dotičnih artiklov je nakup in uporaba le-teh NA LASTNO ODGOVORNOST. 109901264B 109901264B https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/109901264B_1000x1000_1.jpg
15 EUR 2021-09-19Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.