040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Samsung Galaxy S8 in Galaxy S8+ že podirata rekorde

s8-cover

Nova Samsungova pridobitev, telefona Galaxy S8 in Galaxy S8+ že podirata rekorde

V domači Južni Koreji so v predprodaji rezervirali že več kot 550.000 telefonov, kar je 5-krat več, kot je bilo rezervacij za predhodnika Galaxy S7 in skoraj 3x več, kot za Galaxy Note7. Rezervacije bodo trajale do 17. aprila in prav mogoče je, da bo številka rezerviranih telefonov prišla celo do 1 milijona. V Koreji je 3000 trgovin, v katerih se bodo kupci »borili« za svoj novi Galaxy S8. Prodajalci iz lokalnih trgovin so poročali, da ga je rezerviralo kar 80-90% njihovih strank. Na njihovo presenečenje je bilo veliko več naročil za Galaxy S8, kot S8+, saj je bilo v preteklih letih v navadi, da sta si bili prodaji obeh dimenzij zelo izenačeni. Kljub temu je zanimanje za S8+ še vedno veliko, najverjetneje zaradi umika telefona Galaxy Note 7.

s83

Analitiki napovedujejo rekordno prodajo

Samsungov cilj je izboljšati rekord prodaje telefona Galaxy S7, ki ga je kupilo kar 49 milijonov ljudi po celem svetu. Analitiki napovedujejo, da bo S8 v prvem mesecu prodaje dosegel kar 13 milijonov novih lastnikov.

s81

Samsung je z novim Galaxy S8, prvič po telefonu Galaxy S6, naredil veliko spremembo v dizajnu. Telefon je narejen iz prvovrstnih materialov, kot sta steklo in kovina. Oblikovalcem je uspelo narediti prekrasen zaobljen telefon, ki ne bo imel več modela »EDGE«. Poleg izjemnega videza je Samsung svoj paradni telefon izboljšal tudi z novim zmoglivejšim procesorjem in kamero.

10.2 billijonov dolarjev za oglaševanje

Samsung je v letu 2016 oglaševanju namenil 10,2 billijonov dolarjev, kar je za 24% več, kot leto prej. Njegov glavni južnokorejski tekmec LG je lani oglaševanju namenil 1,6 bilijona dolarjev.

Vir: gsmarena

V naši ponudbi je že dostopna pestra ponudba etuijev in ovitkov za Samsung Galaxy S8 in S8 Plus, ki bodo zaščitili tvoj telefon pred udarci in praskami. Na voljo je tudi veliko dodatne kakovostne opreme:

Blog by Nina Blog by Nina

Leave a Reply

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.