040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

KING ZAPESTNICA PROTI KOMARJEM Z URO - ROZA

Cena: 24,95 €

Akcija: 19,90 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 19,90 €

Zaloga: Ni na zalogi

Želiš izvedeti več podrobnosti o delovanju zapestnice proti komarjem? Preberi blog zapis: "King in Queen v boju proti komarjem!"So vam komarji nadležni? Ste edini v družbi, ki med poletnim piknikom ali večernim druženjem maha z rokami okrog sebe?

NIČ VEČ!

S KING zapestnico proti komarjem se boste rešili te nadloge. Je najbolj enostavna rešitev, ki vam ne bo več pokvarila druženja na terasi ali miru ob vodi.

Brez kemikalij odženite komarje, tudi tigraste komarje. Zapestnica je varnejša za uporabo, okolju bolj prijazna in zdrava.

Zapestnica uporablja visokofrekvenčne zvočne valove, ki vas ščitijo pred ugrizi komarjev, ne glede na to kje ste.

Učinkovita zaščita tako da ODRASLE, kot tudi za OTROKE. Primerno za zaprte prostore, kampiranje, športne aktivnosti in vsa ostala doživetja.

DODANA FUNKCIJA URE - PRIKAZ ČASA KJERKOLI IN KADARKOLI.

KAKO SE JO UPORABLJA?
Z rahlim potegom paščka v obe smeri, mini oddajnik skoči ven. Prikaže se vhod za polnjeno s polnilnim kablom (priložen), ki ga priklopite na katerikoli USB napajalnik. Nato jo namestite na roko in vklopite eno od stopenj. Aktivnost se kaže z modrim indikatorjem, ki kratko utripne vsakih 10s.

Čas polnjenja: 30 min
Čas uporabe: 130 ur
Kapaciteta baterije: 100mAh
Učinkovitost: 80-90% manjša verjetnost pika
Mehak silikonski pašček, primeren tudi za nošenje med spanjem.

Zapestnica oddaja praktično neslišne zvočne signale, ki odvrnejo komarje, zato bo vaš čas preživet zunaj veliko bolj prijeten.

Nastavite prikaz časa, te izbirate med tremi načini:
- 1 stopnja: Fiksna frekvenca: uporaba v zaprtih prostorih
- 2. stopnja: Stalno premikanje frekvence: uporaba v odprtih prostorih in med športnimi aktivnostmi
- 3. stopnja: Širok razpon in naključne frekvence: tihi način

Material: TPU gel

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

Mogoče bi vas zanimalo:

KING ZAPESTNICA PROTI KOMARJEM Z URO - ROZA

Želiš izvedeti več podrobnosti o delovanju zapestnice proti komarjem? Preberi blog zapis: "King in Queen v boju proti komarjem!"

So vam komarji nadležni? Ste edini v družbi, ki med poletnim piknikom ali večernim druženjem maha z rokami okrog sebe?NIČ VEČ!S KING zapestnico proti komarjem se boste rešili te nadloge. Je najbolj enostavna rešitev, ki vam ne bo več pokvarila druženja na terasi ali miru ob vodi.Brez kemikalij odženite komarje, tudi tigraste komarje. Zapestnica je varnejša za uporabo, okolju bolj prijazna in zdrava.Zapestnica uporablja visokofrekvenčne zvočne valove, ki vas ščitijo pred ugrizi komarjev, ne glede na to kje ste.Učinkovita zaščita tako da ODRASLE, kot tudi za OTROKE. Primerno za zaprte prostore, kampiranje, športne aktivnosti in vsa ostala doživetja.DODANA FUNKCIJA URE - PRIKAZ ČASA KJERKOLI IN KADARKOLI.KAKO SE JO UPORABLJA? Z rahlim potegom paščka v obe smeri, mini oddajnik skoči ven. Prikaže se vhod za polnjeno s polnilnim kablom (priložen), ki ga priklopite na katerikoli USB napajalnik. Nato jo namestite na roko in vklopite eno od stopenj. Aktivnost se kaže z modrim indikatorjem, ki kratko utripne vsakih 10s.Čas polnjenja: 30 min Čas uporabe: 130 ur Kapaciteta baterije: 100mAh Učinkovitost: 80-90% manjša verjetnost pika Mehak silikonski pašček, primeren tudi za nošenje med spanjem.Zapestnica oddaja praktično neslišne zvočne signale, ki odvrnejo komarje, zato bo vaš čas preživet zunaj veliko bolj prijeten.Nastavite prikaz časa, te izbirate med tremi načini: - 1 stopnja: Fiksna frekvenca: uporaba v zaprtih prostorih - 2. stopnja: Stalno premikanje frekvence: uporaba v odprtih prostorih in med športnimi aktivnostmi - 3. stopnja: Širok razpon in naključne frekvence: tihi način
C0002206B C0002206B https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/0/c0002206b-1_500x500-1.jpg
19.9 EUR 2024-07-18Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.