040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

KING in QUEEN v boju proti komarjem

Prihajajo toplejši dnevi, ki nas kar vabijo v naravo. Zaprte prostore za rekreacijo počasi nadomeščamo z aktivnostmi na prostem. Pohodništvo, tek, kolesarjenje ... druženje z družino, prijatelji na pikniku ali urejanju vrta, okolice ... nas izpostavlja soncu in predvsem nadležnim komarjem. Med aktivnostjo se potimo in smo s tem za komarje še bolj zanimivi. V izogib rdečicam, izboklinam in srbenju se založimo z različnimi izdelki v obliki pršil in gelov. Večina vsebuje kemikalije, nekatera so naravna ter prijazna za naše zdravje in okolje.

Sama uživam v naravi in tudi moji dopusti so preživeti pretežno v kampu. Vsako leto sem se obložila z geli, svečami za odganjanje komarjev, razpršili, zažigalnimi spiralami ... saj me komarji dobesedno obožujejo. Lansko leto pa sem odkrila Queen - zapestnico proti komarjem. Zapestnica uporablja visokofrekvenčne zvočne valove, ki me ščitijo pred ugrizi komarjev (tudi tigrastim) ne glede na to kje se nahajam.

Uporaba zapestnice je res enostavna, tako za odrasle, kot tudi za otroke. Tako sta tudi moja otroka, med popoldanskim preživljanjem časa v naravi s prijatelji, zaščitena pred ugrizi komarjev. Njima se sicer večkrat zgodi, da med igro "pozabita na čas", kar je bil glavni razlog, da sem Queen zapestnici našla tudi "sorodno dušo" po imenu KING. Slednja poleg neslišnih zvočnih signalov prikazuje tudi čas (nastavitve časa v zapestnici so razložena v priloženih navodilih).

Mehanizem  KING in QUEEN zapestnice je vodotesno zaščiten s paščkom iz TPU gela. Z rahlim potegom paščka v obe smeri mehanizem zapestnice, ki je mini oddajnik, skoči ven. Prikaže se vhod za polnjenje. S polnilnim kablom, ki je priložen v paketu, ga enostavno za 30 min priklopim na katerikoli USB napajalnik. Mehanizem potem enostavno vstavim nazaj v odrtino na paščku in si jo namestim na roko. Vklopim si še eno od stopenj (odvisno od tega kje se trenutno nahajam) in moje brezskrbno preživljanje prostega časa se začne.

Zapestnica oddaja praktično neslišne zvočne signale, ki odvrnejo komarje, zato je moje preživljanje časa na prostem veliko bolj prijetno. Izbiram lahko med tremi stopnjami oddajanja frekvenc:

  • Prva stopnja: uporablja fiksno frekvenco primerno predvsem za zaprte prostore.
  • Druga stopnja: stalno premika frekvence in je primerna za uporabo na prostem.
  • Tretja stopnja: ima širok razpon uporabe, naključne frekvence in tihi način delovanja.

Ker je zapestnica tanka, je na moji roki nemoteča tudi med spanjem.

Raziskave kažejo, da samice komarjev ugriznejo ljudi in živali v času sezone razmnoževanja, da bi ustrezno poskrbele za svoja jajčeca. Medtem pa ne želijo bližine komarjev. Pametna elektronska naprava proti komarjem torej simulira frekvenco nihajnih valov, ki jih oddajajo samci, da bi s tem samice odgnali. Poleg tega pa zapestnica ne vsebuje nobenih kemičnih snovi, zato je okolju prijazna, uporabljajo pa jo lahko vsi, tudi otroci, starejši in nosečnice.

Letos na morje poleg kopalk in brisače obvezno spet vzamem KING in QUEEN zapestnici proti komarjem, saj znižata možnost pika komarja za 80% do 90%.

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.