040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

ETUIJI za brezskrbne počitnice

Juhu! pa je poletje spet tu! Priprave na dopust so v polnem teku in v glavi imam že seznam stvari in opravil, ki jih moram postoriti pred odhodom. Hmm... Rezervacija nastanitve? Check! Veljavne osebne izkaznice? Check! Nove kopalke? Check! Polnilec za telefon? Check! Vodoodporna torbica? Ups. Hitro skočim v skladišče in si izberem novega! Na naši spletni strani etuizamobi.si imamo namreč kar nekaj novosti na področju vodoodpornih etuijev, zato priporočam, da nadaljujete z branjem. 

Vodoodporni etuiji so pri nas postali stalnica pri odhodih na dopust - ja tudi v zimskem času. Z njimi lahko namreč brez skrbi fotografiram/snemam na plaži, smučišču, v vodi, v bazenu in tako ustvarjam neprecenljive spomine, brez da bi me skrbelo za vdor vode/peska/umazanije v moj telefon. Ponudba vodoodpornih etuijev se stalno spreminja in nadgrajuje. Zato sem se odločila, da vam na kratko predstavim letošnje hite, na vas pa je, da se odločite, kateri bo pravi za vas.

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI AIRBAG

Vodoodporni univerzalni etui AIRBAG me je povsem navdušil in zagotovo gre letos z nami na dopust. Zakaj vas zanima? V prvi vrsti zato, ker je izdelan iz vrhunskega TPU-ja in ima 4-stopenjsko zapiranje. Tako vem, da me preprosto ne bo pustil na cedilu tudi, kadar ga bom vzela s sabo v vodo, saj ima ob pravilni uporabi 100% vodotesnost (IPX8). Z njegovo pomočjo bom lahko fotografirala in snemala naša doživetja pod in nad vodo. In kar je najbolje - vgrajeno ima zračno blazino, ki mu omogoča da PLAVA na vodi. Super, lahko sem brez skrbi, da bi moj telefon potonil na  dno morja.

Ker imam majhne otroke, so naši dopusti trenutno skoncentrirani na eno lokacijo in vsakodnevno igranje s kamenčki, mivko in seveda veselim čofotanjem v vodi. VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI AIRBAG pa vas lahko spremlja tudi na bolj aktivnih počitnicah,  kot so čolnarjenje, ribarjenje, potapljanje (do 10m), surfanje,... Ker ščiti telefon pred udorom umazanije, je uporaben tudi pri kolesarjenju, pohodništvu, kampiranju,... In kar je najbolje, primerna je za vse mobilne naprave na trgu. Ne le, da s svojo votlo zasnovo kamere omogoča jasno fotografiranje, z njim lahko tudi brezskrbno sprejemate telefonske klice.

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI HAWEEL

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI HAWEEL me spremlja že drugo, ali celo tretje leto in tudi letos gre z nami na pot. Ker je uporaben za vse mobilne telefone (velikost etuija je 22cm x 15cm), ga tako lahko uporabljava oba s partnerjem.

Etui je izdelan iz vzdržljivega PVC-ja in nudi telefonu odlično zaščito - ob pravilni zaščiti je 100% vodotesen (IPX8) in ima dvostopejnsko zapiranje (dve vrtljivi stikali, s katerima je telefon varno zaprt v etuiju).  Vodoodporni etui Haweel ima priložen tudi zelo priročen trak, s pomočjo katerega lahko etui s telefonom varno nosim okoli vratu ali si ga ovijem okoli roke. Na ta način lahko z njim tudi plavam ali poležavam v plitvini in opazujem otroke med igro. Primeren je tudi za uporabo pri drugih obvodnih in vodnih aktivnostih (kampiranje, čolnarjenje, ribarjenje, potaplanje (do 5m)). Tudi Haweel vodoodporni etui omogoča podvodno snemanje in fotografiranje, prav tako lahko odgovorimo na klic, ali preberemo pravkar prejeto sporočilo (uporaba zaslona na dotik ni ovirana kadar je etui suh). Etui pa ne ščiti telefona le pred vodo, temveč tudi pred prahom, mivko, umazanijo, snegom,... 

VODOODPORNA UNIVERZALNA TORBICA SHARK

Ja, voodooporni etuiji za naše pametne telefone so super, ampak... a še komu manjka nekaj malce večjega, kamor bi lahko na varno pospravili še kaj več? Zdi se mi, da nikoli ne vem kam pospraviti ključe od apartmaja, ali pa tistih nekaj evrov za sladoled ali prigrizek na plaži (ja, majhni otroci so konstantno lačni)... No sedaj imam rešitev tudi za to - VODOODPORNA UNIVERZALNA TORBICA SHARK! 

Ravno prav velika (velikost notranjega prostora je 21cm x 14cm), za vse tiste malenkosti, ki morajo ostati suhe. Izdelana je iz svilnato odpornega matiranega PVC-ja, ima kar tri nepremočljive zadrge, trak za udobno nošenje okoli pasu/roke/prsnega koša in zaponko iz jeklene vrvi. Univerzalna torbica NI primerna za potapljanje (max. 2m), kljub temu pa nas lahko spremlja (in varuje naše osebne predmete) pri različnih aktivnostih (rafting, ribolov, plavanje, čolnarjenje, kajakaštvo,...) ali poležavanju na plaži.  Letos bomo s prijatelji obiskali bližnji vodni park in zagotovo me bo SHARK torbica spremljala na poti.

Odkar imam otroke res rada (veliko) fotografiram in ustvarjam spomine, za katere vem, da mi bodo še leta risali nasmeh na obraz. Zato prav z veseljem uporabljam vodoodporne etuije na naših počitnicah, saj lahko fotografiram vedno in povsod, brez kančka skrbi za moj pametni telefon. Vseeno pa vas moram ob koncu opozoriti, da pred prvo uporabo vodoodporni etui testirate in tako preverite vodotesnost, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen - v etui vstavite papirnati robček, etui zaprete in ga potopite v vodo. Po nekaj minutah preverite, če je robček suh. Kljub standardom in stalnem naključnem preverjanju vodotesnosti vseh dotičnih artiklov je nakup in uporaba le-teh NA LASTNO ODGOVORNOST.

*Če uporabljate etui pod vodo, funkcija zaslona na dotik NE BO NA VOLJO (funkcije so na voljo, ko je le-ta suh). Podvodno fotografiranje je možno s pritiskom na gumb za glasnost (V nastavitvah telefona predhodno spremenite, da se lahko fotografira s tipko za glasnosti.)

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.