040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

SLUŠALKE BASIC

7,50 €

Zaloga: Ni na zalogi

Slušalke so danes že nepogrešljivi del mobilnika. Zakaj bi bile neopazne, če so lahko nekaj posebnega. Naj poosebljajo tvoj stil ;)

- lahka zasnova, odlične za uporabo na prostem in na potovanjih
- dolžina kabla: 120cm
- primerno za vse naprave z 3,5mm vhodom

Na voljo v različnih barvah: rdeča, modra, zelena, vijolična, bela, črna

Želeno barvo vpišeš v komentar na blagajni, sicer pošljemo po lastni izbiri. V kolikor je želena barva razprodana, bomo poslali nadomestno.

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

Mogoče bi vas zanimalo:

SLUŠALKE BASIC Slušalke so danes že nepogrešljivi del mobilnika. Zakaj bi bile neopazne, če so lahko nekaj posebnega. Naj poosebljajo tvoj stil ;) - lahka zasnova, odlične za uporabo na prostem in na potovanjih - dolžina kabla: 120cm - primerno za vse naprave z 3,5mm vhodom Na voljo v različnih barvah: rdeča, modra, zelena, vijolična, bela, črna Želeno barvo vpišeš v komentar na blagajni, sicer pošljemo po lastni izbiri. V kolikor je želena barva razprodana, bomo poslali nadomestno. EAR-BASIC EAR-BASIC https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/l/slusalke1.jpg
7.5 EUR 2021-06-17 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.