040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

SLUŠALKE BASIC

7,50 €

Zaloga: Ni na zalogi

Slušalke so danes že nepogrešljivi del mobilnika. Zakaj bi bile neopazne, če so lahko nekaj posebnega. Naj poosebljajo tvoj stil ;)

- lahka zasnova, odlične za uporabo na prostem in na potovanjih
- dolžina kabla: 120cm
- primerno za vse naprave z 3,5mm vhodom

Na voljo v različnih barvah: rdeča, modra, zelena, vijolična, bela, črna

Želeno barvo vpišeš v komentar na blagajni, sicer pošljemo po lastni izbiri. V kolikor je želena barva razprodana, bomo poslali nadomestno.

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

OBVESTILO (velja le za izdelke z redno dostavo 5-12 delovnih dni): Zaradi DOPUSTA se čas dostave podaljša in je odprema naročila predvidena za 10.-11.2.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:
  • 1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

    Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

    Mogoče bi vas zanimalo:

    SLUŠALKE BASIC Slušalke so danes že nepogrešljivi del mobilnika. Zakaj bi bile neopazne, če so lahko nekaj posebnega. Naj poosebljajo tvoj stil ;) - lahka zasnova, odlične za uporabo na prostem in na potovanjih - dolžina kabla: 120cm - primerno za vse naprave z 3,5mm vhodom Na voljo v različnih barvah: rdeča, modra, zelena, vijolična, bela, črna Želeno barvo vpišeš v komentar na blagajni, sicer pošljemo po lastni izbiri. V kolikor je želena barva razprodana, bomo poslali nadomestno. EAR-BASIC EAR-BASIC https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/l/slusalke1.jpg
    7.5 EUR 2020-01-19 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
     
    Brezplačna dostava
    Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
     
    15 dnevna garancija
    Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
     
    Potrebuješ pomoč?
    Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
     
    Največja izbira etuijev
    Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.