040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

SLUŠALKE BASIC

7,50 €

Zaloga: Ni na zalogi

Slušalke so danes že nepogrešljivi del mobilnika. Zakaj bi bile neopazne, če so lahko nekaj posebnega. Naj poosebljajo tvoj stil ;)

- lahka zasnova, odlične za uporabo na prostem in na potovanjih
- dolžina kabla: 120cm
- primerno za vse naprave z 3,5mm vhodom

Na voljo v različnih barvah: rdeča, modra, zelena, vijolična, bela, črna

Želeno barvo vpišeš v komentar na blagajni, sicer pošljemo po lastni izbiri. V kolikor je želena barva razprodana, bomo poslali nadomestno.

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

Mogoče bi vas zanimalo:

SLUŠALKE BASIC Slušalke so danes že nepogrešljivi del mobilnika. Zakaj bi bile neopazne, če so lahko nekaj posebnega. Naj poosebljajo tvoj stil ;)- lahka zasnova, odlične za uporabo na prostem in na potovanjih - dolžina kabla: 120cm - primerno za vse naprave z 3,5mm vhodomNa voljo v različnih barvah: rdeča, modra, zelena, vijolična, bela, črnaŽeleno barvo vpišeš v komentar na blagajni, sicer pošljemo po lastni izbiri. V kolikor je želena barva razprodana, bomo poslali nadomestno. EAR-BASIC EAR-BASIC https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/l/slusalke1.jpg
7.5 EUR 2024-07-17Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.