040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

AZNS LEATHER ZELEN OVITEK ZA HONOR 90

16,00 €

Zaloga: Na zalogi

Ta ovitek ne samo, da ščiti vaš telefon pred nepričakovanimi poškodbami pri vsakodnevni uporabi, ampak vaš telefon tudi zgleda trendovsko. Fleksibilen in trpežen material TPU omogoča mehak in udoben oprijem. Nežno visokokakovostno umetno usnje na zunanji strani preprečuje nabiranje prstnih odtisov. Zaradi zelo tankega dizajna vam daje najtanjši občutek v roki, ne da bi pri tem ogrozili uporabnost.

- Kakovosten TPU material, kamor enostavno vstaviš svoj telefon.
- Zunanja stran ovitka oblečena v mehko visokokakovostno umetno usnje z vtisnjenim vzorcem za eleganten videz.
- Zaprti gumbi poskrbijo, da se prah in umazanija ne nabirata po robovih.
- Mehki a hkrati ojačani robovi so učinkovito odporni na udarce.
- Poseben izjemen dizajn ne ovira uporabe in polnjenja telefona.
- Dvignjen okvir pomaga zaščititi zaslon in objektiv fotoaparata.
- Zelo tanek in lahek, brez občutka odebelitve.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

AZNS LEATHER ZELEN OVITEK ZA HONOR 90 Ta ovitek ne samo, da ščiti vaš telefon pred nepričakovanimi poškodbami pri vsakodnevni uporabi, ampak vaš telefon tudi zgleda trendovsko. Fleksibilen in trpežen material TPU omogoča mehak in udoben oprijem. Nežno visokokakovostno umetno usnje na zunanji strani preprečuje nabiranje prstnih odtisov. Zaradi zelo tankega dizajna vam daje najtanjši občutek v roki, ne da bi pri tem ogrozili uporabnost.- Kakovosten TPU material, kamor enostavno vstaviš svoj telefon. - Zunanja stran ovitka oblečena v mehko visokokakovostno umetno usnje z vtisnjenim vzorcem za eleganten videz. - Zaprti gumbi poskrbijo, da se prah in umazanija ne nabirata po robovih. - Mehki a hkrati ojačani robovi so učinkovito odporni na udarce. - Poseben izjemen dizajn ne ovira uporabe in polnjenja telefona. - Dvignjen okvir pomaga zaščititi zaslon in objektiv fotoaparata. - Zelo tanek in lahek, brez občutka odebelitve.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 660143919D 660143919D https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/6/660143919D_1000x1000_1.jpg.jpg
16 EUR 2024-05-31Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.