040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Sove, sovice..

sove-slika za novice Tatoo Justina Bieberja, pulover Jessice Albe, Modna oblačila Dolce & Gabbana 2014, modni dodatki,... sovice na vsakem koraku.

Obsesija sova je zajela vse in vsakogar

Etuiji za mobitel, nakit, pasovi, sandali, torbice, oblačila, poslikava nohtov, notranja oprema, ličenje, tatooji in celo sova kot hišni ljubljenček.... Obsesija sova je zajela vse in vsakogar. Za svojo so jo vzeli celo fantje, čeprav je ženskega spola. Mimogrede, ste vedeli, da je samec sove skovir in ne čuk?

Sovice na tisoč in en način nosijo tudi znane osebnosti

Inspiracija sove je opazna prav na vseh področjih. Na modni sceni vztraja že kar nekaj let. In še bo. Po popularnosti je pomedla s prejšnjimi modnimi živalmi- žuželke (kačji pastirji, hroščki, ipd..). Prodrla je tudi na področje frizerstva, kjer imajo za zgled snežno sovo- pri barvi las, namreč. Imajo jo Lady Gaga, Miley Cyrus, Gwen Stefani, Pink in še mnoge druge. Bila je v navdih oblikovalcem pri Topmanu. Sovice na tisoč in en način nosijo tudi znane osebnosti. Must have modni kos pa je definitivno ogrlica z motivom sove. Da pa ne bomo ostali le pri nakitu in oblačilih- trenutno je sovica najbolj zaželen motiv na etuijih za mobitel. Zato tudi svojemu mobitelu privošči, da bo v trendu in ga obleci v etui, ki ga krasi sovica. Kdaj pa se je pravzaprav začela zgodba s to nočno misteriozno ptico? Mogoče pa jo je prinesel Harry Potter? :)

Klikni in poišči modno sovico za svoj mobitel!

 

mateja-mala

Modni nasveti: Mateja Milek

 

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.