040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

NOV TELEFON? KAJ PA ODŠTEKAN ETUI?

Novice-slike-5Cene telefonov stalno naraščajo, nove serije prihajajo že nekajkrat letno. Ko izide nov model, je napovedan že drugi. Vsak telefon, ki ga kupimo, bo aktualen le še nekaj mesecev, nato pa bo potreben nakup novega, še dražjega, za starega pa ne boste dobili skoraj nič denarja. Kaj pa če bi lahko nekako drugače ostali v trendu?

Različni etuiji za mobilne telefone predstavljajo hitro in dostikrat lahko tudi popolno preobrazbo vašega telefona. Sicer so v modi tudi pri nas, a se vseeno držimo standardnih, klasičnih in bolj dolgočasnih barv. Izpostavljamo same telefone in ne etuijev, tako pa, če želimo biti v trendu, moramo pogosto menjati same aparate. A temu ni več tako. Oblekice za telefone so postale poceni, tako da so v tujini popolne preobrazbe telefonov že čisto v navadi. Vaš telefon lahko usklajujete z vašimi oblačili, torbicami, avtomobilom in ga uporabljate kot pravi modni dodatek!

Svojo norčavost, odštekanost ali preprosto vaš bolj odprt življenjski stil lahko izražate s telefonom, čeprav je ta lahko že zastarel.

Seveda so v tujini šli še v ekstreme za tiste, ki bi zares radi šokirali s svojim telefonom in izstopali. Tako imate na voljo etuije v obliki ogromnih zajčkov, ženskega oprsja in ostalih delov človeškega telesa. Vaš telefon je lahko odpirač ali pa slasten prigrizek (Tu je le nevarnost skomin, saj si ga boste stalno želeli pojesti!). Skratka, svojo norčavost, odštekanost ali preprosto vaš bolj odprt življenjski stil lahko izražate s telefonom, čeprav je ta lahko že zastarel. Tako boste lahko tipkali na mlečno čokolado, ali imeli ogromno uho, ko boste hodili po ulici, vaš telefon bo lahko pekel slanino, lahko pa boste glavna atrakcija na zabavi, kjer boste piva odpirali, kar z vašim iPhoneom!Novice-slike-nova

Skratka, naslednjič ko boste hoteli šokirati z novim telefonom, raje pomislite, če bi radi le spremembo in si kupite odštekan etui! Takoj se boste počutili bolje, ko pa se boste etuija naveličali, bo na voljo že nova izvedba telefona, ki ste ga želeli kupiti, tako da boste hkrati tudi privarčevali!

Še več norih idej si lahko pogledate v tem videu: Nori ETUIJI

Ekipa Etuizamobi.si

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.