040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

DUX DUCIS K-MAX 5A SUPERCHARGE TYPE-C PODATKOVNO POLNILNI KABEL BEL

17,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Posebej izdelani kabli za super hitro polnjenje Huawei naprav IN DRUGIH elektronskih naprav, ki omogočajo hitro in super hitro polnjenje.

- Popolna polnitev se lahko konča že v 90 minutah, če kabel priključite na originalni Huawei 5A adapter.
- Kompatibilen s pametnim čipom in podpira tudi hitro polnjenje QC3.0.
- Pokrit s kakovostno plastično maso s šivi iz najlona, zato je občutek mehak, kabel pa izredno vzdržljiv.
- Zaradi visoke kakovosti spojnega dela, se le-ta ni prelomil kljub izrednim testom.

Specifikacija:
Znamka: DUX DUCIS
Model: K-MAX
Material: PU + aluminijeva zlitina
Dolžina: 1m
Funkcija: podpira supercharge

Opomba: Kabel podpira Huawei telefone (npr. P20 Pro ) in VSE OSTALE elektronske naprave, ki podpirajo hitro in super hitro polnjenje (2A in 5A). Če vaša naprava ne podpira hitrega ali super hitrega polnjenja, je hitrost polnjenja skladna z zmožnostim vaše elektronske naprave.

Material: najlon

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

Mogoče bi vas zanimalo:

DUX DUCIS K-MAX 5A SUPERCHARGE TYPE-C PODATKOVNO POLNILNI KABEL BEL Posebej izdelani kabli za super hitro polnjenje Huawei naprav IN DRUGIH elektronskih naprav, ki omogočajo hitro in super hitro polnjenje. - Popolna polnitev se lahko konča že v 90 minutah, če kabel priključite na originalni Huawei 5A adapter. - Kompatibilen s pametnim čipom in podpira tudi hitro polnjenje QC3.0. - Pokrit s kakovostno plastično maso s šivi iz najlona, zato je občutek mehak, kabel pa izredno vzdržljiv. - Zaradi visoke kakovosti spojnega dela, se le-ta ni prelomil kljub izrednim testom. Specifikacija: Znamka: DUX DUCIS Model: K-MAX Material: PU + aluminijeva zlitina Dolžina: 1m Funkcija: podpira supercharge Opomba: Kabel podpira Huawei telefone (npr. P20 Pro ) in VSE OSTALE elektronske naprave, ki podpirajo hitro in super hitro polnjenje (2A in 5A). Če vaša naprava ne podpira hitrega ali super hitrega polnjenja, je hitrost polnjenja skladna z zmožnostim vaše elektronske naprave. 801201886B 801201886B https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/0/801201886B_1000x1000_7.jpg
17.95 EUR 2020-07-11 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.