040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

FLEX LEATHER ČRN OVITEK ZA XIAOMI 11T / XIAOMI 11T PRO

13,00 €

Zaloga: Na zalogi

Ta zaščitni ovitek FLEX LEATHER je odporen, trden in ekstremen etui iz TPU gume z videzom umetnega usnja ščiti telefon pred udarci in praskami in tudi:

- Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona.
- Je pripravljen za ekstremne razmere in se tesno prilega telefonu.
- Na robovih je guma etuija debelejša.
- Odtis usnja za poslovni izgled.
- Stranski gumbi so zaprti in preprečujejo vdor prahu in umazanije.
- Enostavna namestitev.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

FLEX LEATHER ČRN OVITEK ZA XIAOMI 11T / XIAOMI 11T PRO Ta zaščitni ovitek FLEX LEATHER je odporen, trden in ekstremen etui iz TPU gume z videzom umetnega usnja ščiti telefon pred udarci in praskami in tudi:- Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona. - Je pripravljen za ekstremne razmere in se tesno prilega telefonu. - Na robovih je guma etuija debelejša. - Odtis usnja za poslovni izgled. - Stranski gumbi so zaprti in preprečujejo vdor prahu in umazanije. - Enostavna namestitev.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101912717A 101912717A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101912717A_1000x1000_1.jpg
13 EUR 2021-12-01Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.