040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

GLASS BE YOURSELF TWILIGHT BLUE/PURPLE OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY A40

19,00 €

Zaloga: Na zalogi

- Hrbtna stran je iz kaljenega stekla, ki je odporna proti praskami in se ne obrabi.
- Robovi so iz TPU upogljivega gela, zato je ovitek enostavno namestiti in odstraniti.
- Je tanek in lahek ter se tesno prilega vašemu telefonu.
- Odebeljeno ustje, ki dodatno zaščiti lečo kamere.
- Z edinstvenim in elegantnim prelivanjem barv bo privabljal poglede.
- Na steklu sta zapisani še dve motivacijski misli: BE YOURSELF in BELIEVE EVERY DAY IS COLORFUL.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 10:00 do 16:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

GLASS BE YOURSELF TWILIGHT BLUE/PURPLE OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY A40 - Hrbtna stran je iz kaljenega stekla, ki je odporna proti praskami in se ne obrabi. - Robovi so iz TPU upogljivega gela, zato je ovitek enostavno namestiti in odstraniti. - Je tanek in lahek ter se tesno prilega vašemu telefonu. - Odebeljeno ustje, ki dodatno zaščiti lečo kamere. - Z edinstvenim in elegantnim prelivanjem barv bo privabljal poglede. - Na steklu sta zapisani še dve motivacijski misli: BE YOURSELF in BELIEVE EVERY DAY IS COLORFUL.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101220539E 101220539E https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101220539E_1000x1000_1.jpg
19 EUR 2022-07-01Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.