040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

GLASS GLOW IN DREAMY HEART OVITEK ZA XIAOMI REDMI NOTE 7

19,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Etui izdelan s kaljenim steklom, PC trše plastike znotraj in galvaniziranim TPU upogljivim gelom po robovih. Vaš telefon bo imel enkratno zaščito in eleganten videz. Dvignjena zaščitna ustnica ob kameri ohranja objektiv kamere na ravni površini. Občutljivi zaprti gumbi omogočajo odzivnost že ob rahlem stisku. Etui izpostavite močni svetlobi in določeni deli etuija se bodo v temi svetili.

- 9H kaljeno steklo + PC hrbtna plošča + galvaniziran TPU okvir, ki zagotavlja kakovostno zaščito.
- Simpatičen potisk z notranje strani se ne obrablja in poskrbi, da telefon pridobi na eleganci.
- Elektrološka izdelava, elegantna in sijoča zasnova.
- Ščiti napravo pred praskami, prahom in madeži.
- 0,3mm dvignjena ustnica za optimalno zaščito objektiva.
- Debelina je le 1,8mm, tanko in lahko ohišje.
- Dodana Luminoscenca - Glow in - sveti se v temi.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

GLASS GLOW IN DREAMY HEART OVITEK ZA XIAOMI REDMI NOTE 7 Etui izdelan s kaljenim steklom, PC trše plastike znotraj in galvaniziranim TPU upogljivim gelom po robovih. Vaš telefon bo imel enkratno zaščito in eleganten videz. Dvignjena zaščitna ustnica ob kameri ohranja objektiv kamere na ravni površini. Občutljivi zaprti gumbi omogočajo odzivnost že ob rahlem stisku. Etui izpostavite močni svetlobi in določeni deli etuija se bodo v temi svetili. - 9H kaljeno steklo + PC hrbtna plošča + galvaniziran TPU okvir, ki zagotavlja kakovostno zaščito. - Simpatičen potisk z notranje strani se ne obrablja in poskrbi, da telefon pridobi na eleganci. - Elektrološka izdelava, elegantna in sijoča zasnova. - Ščiti napravo pred praskami, prahom in madeži. - 0,3mm dvignjena ustnica za optimalno zaščito objektiva. - Debelina je le 1,8mm, tanko in lahko ohišje. - Dodana Luminoscenca - Glow in - sveti se v temi. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101904253A 101904253A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101904253A_1000x1000_1.jpg
19.95 EUR 2020-09-24 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.