040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

HONOR 90 LITE IMAK PRO+ FIT KALJENO STEKLO S POTISKOM ČRN - FULL GLUE

19,00 €

Zaloga: Na zalogi

Izdelano iz visoko kakovostnega stekla AGC z lepilom po celotni površini in odlično odzivnostjo. Trdota je do 9H, super anti-scratch in zelo odporen na obrabo. 3D ukrivljen robni dizajn omogoča popolno pokritost zaslona in popolno zaščito.

Steklo prekriva celotno sprednjo stran telefona (od roba do roba).
Steklo ima lepilo po celotni površini.
Steklo je kompatibilno z etuiji in ga ne izpodrivajo.

- Izdelan iz visoko kakovostnega AGC stekla.
- 9H trdota, anti-scratch in shatterproof (steklo se ne razleti na koščke ampak ostane povezano).
- 3D zakrivljen rob skrbi za gladek občutek v roku.
- Popolna pokritost in popolna zaščita zaslona.
- Podpora za identifikacijo prstnih odtisov po priključitvi.
- Enostavna namestitev.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

Material: kaljeno steklo

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

HONOR 90 LITE IMAK PRO+ FIT KALJENO STEKLO S POTISKOM ČRN - FULL GLUE Izdelano iz visoko kakovostnega stekla AGC z lepilom po celotni površini in odlično odzivnostjo. Trdota je do 9H, super anti-scratch in zelo odporen na obrabo. 3D ukrivljen robni dizajn omogoča popolno pokritost zaslona in popolno zaščito.Steklo prekriva celotno sprednjo stran telefona (od roba do roba). Steklo ima lepilo po celotni površini. Steklo je kompatibilno z etuiji in ga ne izpodrivajo.- Izdelan iz visoko kakovostnega AGC stekla. - 9H trdota, anti-scratch in shatterproof (steklo se ne razleti na koščke ampak ostane povezano). - 3D zakrivljen rob skrbi za gladek občutek v roku. - Popolna pokritost in popolna zaščita zaslona. - Podpora za identifikacijo prstnih odtisov po priključitvi. - Enostavna namestitev.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

660407095A 660407095A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/6/660407095A_1000x1000_1.jpg.jpg
19 EUR 2024-07-18Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.