040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

HUAWEI P10 LITE KALJENO STEKLO FIT S POTISKOM BEL

15,95 €

Zaloga: Na zalogi

Steklo je ukrivljeno, zato prekriva celotno sprednjo stran (in ne le ekran)!

- Kakovostno steklo
- Narejeno je iz kemično obdelanega pravega stekla, zato je dobro pregledno, visoko občutljivo z lepim občutkom na dotik
- Napredna tehnologija z visokokakovostnim tiskom poskrbi za lep dizajn
- Steklo iz kaljenega premiuma ima poseben premaz, ki preprečuje ohranjevanje prstnih odtisov in drugih onesnaževalcev
- Varnostna funkcija anti-eksplozije bo ob razbitju poskrbela, da se bodo drobci držali skupaj in tako ohranili ekran telefona nedotaknjen
- Ščiti tudi pred odrgninami hkrati pa ohranja izjemno visoko vizualno ločljivost
- 2.5D ukrivljeni lok edge tehnologije poskrbi, da je steklo gladko in varno na dotik.
- Trdota površine: 9H
- na voljo več različnih barv

Priporočilo:
- Pred nameščanjem dobro očistite ekran telefona, še posebej ukrivljene robove.
- Vsi etuiji niso kompitabilni s kaljenim steklom. Nekateri lahko izpodrivajo rob stekla in ga ob nameščanju odlepijo.
- O ustreznosti se posvetujte s prodajalcem. Pomoč in podpora na info@etuizamobi.si

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3,5€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3,5€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3,5€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3,5€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 9:00 do 14:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

HUAWEI P10 LITE KALJENO STEKLO FIT S POTISKOM BEL Steklo je ukrivljeno, zato prekriva celotno sprednjo stran (in ne le ekran)!- Kakovostno steklo - Narejeno je iz kemično obdelanega pravega stekla, zato je dobro pregledno, visoko občutljivo z lepim občutkom na dotik - Napredna tehnologija z visokokakovostnim tiskom poskrbi za lep dizajn - Steklo iz kaljenega premiuma ima poseben premaz, ki preprečuje ohranjevanje prstnih odtisov in drugih onesnaževalcev - Varnostna funkcija anti-eksplozije bo ob razbitju poskrbela, da se bodo drobci držali skupaj in tako ohranili ekran telefona nedotaknjen - Ščiti tudi pred odrgninami hkrati pa ohranja izjemno visoko vizualno ločljivost - 2.5D ukrivljeni lok edge tehnologije poskrbi, da je steklo gladko in varno na dotik. - Trdota površine: 9H - na voljo več različnih barvPriporočilo: - Pred nameščanjem dobro očistite ekran telefona, še posebej ukrivljene robove. - Vsi etuiji niso kompitabilni s kaljenim steklom. Nekateri lahko izpodrivajo rob stekla in ga ob nameščanju odlepijo. - O ustreznosti se posvetujte s prodajalcem. Pomoč in podpora na info@etuizamobi.si

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

10353429B 10353429B https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/10353429B_1000x1000_1.jpg
15.95 EUR 2023-06-04Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.