040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

HUAWEI P40 PRO FIT KALJENO STEKLO - UV LIGHT

19,95 €

Zaloga: Na zalogi

Ta zaščita zaslona je izdelana iz pravega stekla s kemično obdelavo. Odlikuje ga visoka preglednost, velika občutljivost in prijeten občutek na dotik. Vrhunsko kaljeno steklo ima oleofobni premaz za preprečevanje zadrževanja umazanije na steklu. Z varno funkcijo zaščite pred drobljenjem, se steklo ob razbitju ne bo zdrobilo na majhne ostre koščke.

- Narejeno iz kemično predelanega pravega stekla.
- UV film, obsevanje z UV svetlobo, bolj trpežen.
- Visoka preglednost in prijeten občutek na dotik.
- 9H trdota, odporna proti praskam in obrabi.
- Robovi gladki in varni za uporabo.
- Natančen razrez, popolno prileganje.

- Način namestitve, ki zagotavlja zelo trden in dolgotrajen oprijem s priloženim lepilom.
- Edinstven način namestitve s priloženo UV lučko - brez nadležnih mehurčkov.

Paket vsebuje:
- kaljeno steklo
- alkoholna krpica za čiščenje ekrana
- suha krpica za čiščenje ekrana
- uv lepilo
- uv lučka

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

Material: kaljeno steklo

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

HUAWEI P40 PRO FIT KALJENO STEKLO - UV LIGHT Ta zaščita zaslona je izdelana iz pravega stekla s kemično obdelavo. Odlikuje ga visoka preglednost, velika občutljivost in prijeten občutek na dotik. Vrhunsko kaljeno steklo ima oleofobni premaz za preprečevanje zadrževanja umazanije na steklu. Z varno funkcijo zaščite pred drobljenjem, se steklo ob razbitju ne bo zdrobilo na majhne ostre koščke.- Narejeno iz kemično predelanega pravega stekla. - UV film, obsevanje z UV svetlobo, bolj trpežen. - Visoka preglednost in prijeten občutek na dotik. - 9H trdota, odporna proti praskam in obrabi. - Robovi gladki in varni za uporabo. - Natančen razrez, popolno prileganje.- Način namestitve, ki zagotavlja zelo trden in dolgotrajen oprijem s priloženim lepilom. - Edinstven način namestitve s priloženo UV lučko - brez nadležnih mehurčkov.Paket vsebuje: - kaljeno steklo - alkoholna krpica za čiščenje ekrana - suha krpica za čiščenje ekrana - uv lepilo - uv lučka

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

103513264A 103513264A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/103513264A_1000x1000_1.jpg
19.95 EUR 2021-12-01Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.