040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

HYDROGEL ZAŠČITA ZA EKRAN HTC U11 - 2KOM

15,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Elastična hidrogelna folija je revolucionarna gumijasta zaščita za ekran, ki se popolnoma prilega tudi ukrivljenim (EDGE), kot tudi pol ukrivljenim (ARC EDGE) ekranom.

- Visoka prepustnost svetlobe, HD ultra jasna slika
- Anti-blue-ray tehnologija, dobra za zaščito vida
- Uporaba nemškega premaza za preprečevanje prstnih odtisov
- Eksplozijsko varna in vzdržljiva proti praskam
- Zaščitite zaslon pred morebitnimi dnevnimi poškodbami
- Enostavna namestitev in popolna zaščita ekrana
- PAKET VSEBUJE 2KOM HYDROGEL ZAŠČITE ZA EKRAN

Za podrobne informacije o kaljenih steklih in zaščitah za ekran si preberi BLOG! Blog vsebuje tudi NATANČNA navodila za namestitev HYDROGELA.

Material: hydrogel

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

HYDROGEL ZAŠČITA ZA EKRAN HTC U11 - 2KOM Elastična hidrogelna folija je revolucionarna gumijasta zaščita za ekran, ki se popolnoma prilega tudi ukrivljenim (EDGE), kot tudi pol ukrivljenim (ARC EDGE) ekranom.- Visoka prepustnost svetlobe, HD ultra jasna slika - Anti-blue-ray tehnologija, dobra za zaščito vida - Uporaba nemškega premaza za preprečevanje prstnih odtisov - Eksplozijsko varna in vzdržljiva proti praskam - Zaščitite zaslon pred morebitnimi dnevnimi poškodbami - Enostavna namestitev in popolna zaščita ekrana - PAKET VSEBUJE 2KOM HYDROGEL ZAŠČITE ZA EKRAN

Za podrobne informacije o kaljenih steklih in zaščitah za ekran si preberi BLOG! Blog vsebuje tudi NATANČNA navodila za namestitev HYDROGELA.

10353386A 10353386A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/10353386A_1000x1000_1.jpg
15.95 EUR 2024-07-18Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.