040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

MOON VEČNAMENSKI POTOVALNI ŠPORTNI NAHRBTNIK - ČRN

39,00 €

Zaloga: Na zalogi

MOON večnamenski trendovski nahrbtnik iz vodoodbojne tkanine s premišljeno zasnovo za udobno nošenje je dovolj prostoren, da bo postal nepogrešljiv na vaših potovanjih, izletih, športnih aktivnostih ali šolskih obveznostih.

- Visokokakovostna vodoodbojna tkanina iz poliestra.
- Čvrsta in odporna tkaknina, ki je odporna na ostre predmete in se počasneje obrabi.
- Ločeni predeli za enostavno razvrščanje in organizacijo osebnih predmetov.
- Mrežasta zasnova naramnih trakov za udobno nošenje in zračenje.
- Nahrbtnik vsebuje žep z režo, žep za mobilni telefon, žep z zadrgo, večji prostor in poseben prostor za računalnik, tablico, zunanji prostor na zadrgo, dodaten žep na hrbtni strani.
- Nahrbtnik je primeren za potovanja, športne aktivnosti, prosti čas, izlete, šolo,...

Dimenzije: 31cm x 15cm x 41cm

Material: tkanina/poliester

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

MOON VEČNAMENSKI POTOVALNI ŠPORTNI NAHRBTNIK - ČRN MOON večnamenski trendovski nahrbtnik iz vodoodbojne tkanine s premišljeno zasnovo za udobno nošenje je dovolj prostoren, da bo postal nepogrešljiv na vaših potovanjih, izletih, športnih aktivnostih ali šolskih obveznostih.- Visokokakovostna vodoodbojna tkanina iz poliestra. - Čvrsta in odporna tkaknina, ki je odporna na ostre predmete in se počasneje obrabi. - Ločeni predeli za enostavno razvrščanje in organizacijo osebnih predmetov. - Mrežasta zasnova naramnih trakov za udobno nošenje in zračenje. - Nahrbtnik vsebuje žep z režo, žep za mobilni telefon, žep z zadrgo, večji prostor in poseben prostor za računalnik, tablico, zunanji prostor na zadrgo, dodaten žep na hrbtni strani. - Nahrbtnik je primeren za potovanja, športne aktivnosti, prosti čas, izlete, šolo,...Dimenzije: 31cm x 15cm x 41cm 610301787A 610301787A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/1/610301787A_1000x1000_1.jpg.jpg
39 EUR 2024-07-18Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.