040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

lucke-kolaz

Verjetno si dobila moj NAMIG, da ti podarjam LED lučko, za katero sem obljubila, da je izredno praktična, saj jo tudi sama veliko uporabljam. LED lučka ima na eni strani USB vhod, torej jo lahko priklopiš na računalnik, prenosnik, polnilec za telefon,... Ker pa si je težko predstavjati kako deluje, sem pripravila nekaj slik...

Preden si ogledaš slike pa te še opomnim, da je zaloga lučk omejena, vsak dan jih je manj in garantiram ti, da jih bo do konca tedna zmanjkalo. Začuda bi jih kar vsi imeli :). Torej, ZELO POMEMBNO!, če ti je LED lučka všeč, je lahko tvoja BREZPLAČNO, če narediš naslednje:

1. Opravi nakup za katerikoli etui, kaljeno steklo....karkoli iz naše spletne trgovine, ki ima vrednost vsaj 5€
2. Na blagajni vpiši kodo: DARILOLUCKA in klikni "Uporabi kupon" - POHITI! Če koda ne prime pomeni, da je darilc zmanjkalo :(
3. Na potrditvi naročila se bo v polju za popust izpisalo: Popust (DARILO LED LUČKA) - To pomeni, da bomo v TVOJ paketek, brezplačno priložili LED lučko.

Slikovni prikaz uporabe LED lučke:

Luckaled1

LED lučke so na voljo v različnih barvah. Poslali ti bomo poljubno barvo, ampak brez skrbi... še nobenemu moškemu nismo poslali roza lučke :)

lucka2

Da boš lažje izbral/a svoj najljubši etui pa ti predtavljam še zadnjo novost. NOROOO LEPE etuije s tekočino, kjer se pretakajo bleščice. Že sedaj so pravi hit in ne boš verjel/a, izdelani so iz gume in NE iz plastike. Tako da pokrijejo VSE robove telefona in res dobro zaščitijo telefon. Naša Tina ga že nosi na svojem iPhonu in je navdušena! Tukaj je link do LIQUID BLEŠČIC.

Ostale etuije pa najdeš TUKAJ!

Kaljena stekla te čakajo TUKAJ!

Potrebuješ pomoč? Če ti kakorkoli lahko, pomagam, svetujem,...  mi piši na info@etuizamobi.si (24/7) ali me pokliči na 040 513 614 (9h-15h).

Lp

Nina

nina

 

MOJE DARILO TEBI - LED LUČKA Z USB VHODOM

  Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

   
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
   
  15 dnevna garancija
  Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
   
  Potrebuješ pomoč?
  Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
   
  Največja izbira etuijev
  Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.