040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

PISAN NASMEH ROZA ETUI ZA APPLE IPAD PRO 12,9' (2021) (2020) (2018)

40,00 €

Zaloga: Ni na zalogi

Etui PISAN NASMEH je proizvod izjemno kvalitetne blagovne znamke MERCURY GOOSPERY. Sestavljen je iz visokokakovostnega umetnega usnja na zunanji strani, oblečen v tekstil in upogljivega TPU gela v notranjosti, kamor vstavite telefon.

- Uporabljeno je vrhunsko umetno usnje s križno teksturo, ki daje eleganten videz in je nadvse prijeten na otip.
- Notranje ohišje iz TPU gume ima odlično sposobnost absorpcije udarcev.
- Vsebuje 2 reži za kartice in 1 drsni žep.
- Lahko se zloži kot stojalo za lažje opravljanje ali ogled videoposnetkov.
- Odprtina za vrvico za lažje prenašanje.
- Magnetno zapiranje.
- Enostavna enostopenjska namestitev.
- Odlična zaščita tablice pri vsakodnevni izpostavljenosti pred udarci, praskami in padci.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vašo tablico!

Material: visokokakovostno umetno usnje

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 9:00 do 14:30. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

PISAN NASMEH ROZA ETUI ZA APPLE IPAD PRO 12,9' (2021) (2020) (2018) Etui PISAN NASMEH je proizvod izjemno kvalitetne blagovne znamke MERCURY GOOSPERY. Sestavljen je iz visokokakovostnega umetnega usnja na zunanji strani, oblečen v tekstil in upogljivega TPU gela v notranjosti, kamor vstavite telefon.- Uporabljeno je vrhunsko umetno usnje s križno teksturo, ki daje eleganten videz in je nadvse prijeten na otip. - Notranje ohišje iz TPU gume ima odlično sposobnost absorpcije udarcev. - Vsebuje 2 reži za kartice in 1 drsni žep. - Lahko se zloži kot stojalo za lažje opravljanje ali ogled videoposnetkov. - Odprtina za vrvico za lažje prenašanje. - Magnetno zapiranje. - Enostavna enostopenjska namestitev. - Odlična zaščita tablice pri vsakodnevni izpostavljenosti pred udarci, praskami in padci.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vašo tablico! 101120998B 101120998B https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101120998B_1000x1000_1.jpg
40 EUR 2022-08-21Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.