040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

RFID MONEY CLIP ZAŠČITNA DENARNICA

24,90 €

Zaloga: Na zalogi

Poskrbite za varnost vaših kartic!

Danes se odločite za nakup in poskrbite, da je vaš denar na varnem. RFID karbonska vlakna zagotavljajo varno prenašanje kreditnih kartic. Prostor je tudi za nekaj denarja. Gre za kombinacijo Aluminija in tankih karbonskih vlaken, ki onemogočajo nepooblaščeno skeniranje vaših brezstičnih kartic. Denarnica je majhna in primerna za vsak žep, pa kljub temu sprejme do 12 kartic.

Vaša potovanja bodo tako bolj brezskrbna, saj boste tako onemogočili tako imenovane digitalne tatove (tatovi, ki se v gneči s skenerjem približajo vaši torbici ali žepu, ter brezstično ukradejo denar iz vašega računa) in hkrati zavarovali vaše premoženje.

Prednosti RFID zaščitne denarnice so:
- Varovanje do 12 kartic + klip za nekaj denarja.
- Anti-scan karbonska vlakna preprečujejo neavtorizirano brezstično krajo denarja iz vašega računa.
- Tanka zasnova in primerne velikosti za vsak žep.
- Velikost: 9 x 5,5cm
- Primerno za darilo.

Material: ogljikova vlakna in aluminij

Material: kovina

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

Mogoče bi vas zanimalo:

RFID MONEY CLIP ZAŠČITNA DENARNICA Poskrbite za varnost vaših kartic! Danes se odločite za nakup in poskrbite, da je vaš denar na varnem. RFID karbonska vlakna zagotavljajo varno prenašanje kreditnih kartic. Prostor je tudi za nekaj denarja. Gre za kombinacijo Aluminija in tankih karbonskih vlaken, ki onemogočajo nepooblaščeno skeniranje vaših brezstičnih kartic. Denarnica je majhna in primerna za vsak žep, pa kljub temu sprejme do 12 kartic. Vaša potovanja bodo tako bolj brezskrbna, saj boste tako onemogočili tako imenovane digitalne tatove (tatovi, ki se v gneči s skenerjem približajo vaši torbici ali žepu, ter brezstično ukradejo denar iz vašega računa) in hkrati zavarovali vaše premoženje. Prednosti RFID zaščitne denarnice so: - Varovanje do 12 kartic + klip za nekaj denarja. - Anti-scan karbonska vlakna preprečujejo neavtorizirano brezstično krajo denarja iz vašega računa. - Tanka zasnova in primerne velikosti za vsak žep. - Velikost: 9 x 5,5cm - Primerno za darilo. Material: ogljikova vlakna in aluminij TP10310311241A TP10310311241A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/T/P/TP10310311241A_1000x1000_1.jpg
24.9 EUR 2020-10-29 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.