040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

RHINESTONE RING VRTNICA VIJOLIČNI OVITEK ZA XIAOMI REDMI NOTE 13 PRO 4G

19,00 €

Zaloga: Na zalogi

Ovitek RHINESTONE RING ima bleščeč dizajn v prahu metalic barve in okras iz kamenčkov, kar ustvarja lep, privlačen in unikaten videz:

- Narejen je iz mehkega TPU gela, ki nudi zaščito in trpežnost.
- Ojačani vogali nudijo učinkovito zaščito pred udarci in padci.
- Cvet vrtnice s kristalčki naredi ovitek še lepšega in vpadljivega.
- Dodan je ring z motivom ure (ni prava ura, samo dekoracija), ki je namenjen za boljši oprijem in funkcijo stojala.
- Občutljivi pokrovi gumbov omogočajo zelo veliko odzivnost na pritiske.
- Višji rob zadaj ohranja objektiv fotoaparata globje, zato se zmanjša verjetnost poškodbe leče.
- Telefonu bleščeč prah daje eleganten in sijoč videz.
- Ovitek se lepo prilega telefonu.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

RHINESTONE RING VRTNICA VIJOLIČNI OVITEK ZA XIAOMI REDMI NOTE 13 PRO 4G Ovitek RHINESTONE RING ima bleščeč dizajn v prahu metalic barve in okras iz kamenčkov, kar ustvarja lep, privlačen in unikaten videz:- Narejen je iz mehkega TPU gela, ki nudi zaščito in trpežnost. - Ojačani vogali nudijo učinkovito zaščito pred udarci in padci. - Cvet vrtnice s kristalčki naredi ovitek še lepšega in vpadljivega. - Dodan je ring z motivom ure (ni prava ura, samo dekoracija), ki je namenjen za boljši oprijem in funkcijo stojala. - Občutljivi pokrovi gumbov omogočajo zelo veliko odzivnost na pritiske. - Višji rob zadaj ohranja objektiv fotoaparata globje, zato se zmanjša verjetnost poškodbe leče. - Telefonu bleščeč prah daje eleganten in sijoč videz. - Ovitek se lepo prilega telefonu.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 660185552C 660185552C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/6/660185552C_1000x1000_1.jpg.jpg
19 EUR 2024-05-23Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.