040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

RING SIJOČI MARMOR

9,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Z ringom bo vaš telefon vedno pod nadzorom.

- Moden in privlačen vzorec.
- Polirani kovinski obroček za prst je robustne konstrukcije in se ne lomi. Dodani kristali, da zgleda kot da imate na roki prstan.
- Kvaliteten tisk in svetleč premaz poskrbita za gladko površino. Tisk ne zbledi.
- 3M močno lepilo zagotavlja trdnost, varnost in zanesljivost.
- Omogoča, da pametni telefon držite v eni roki, ali pa ga položite na ravno površino in ga lahko uporabite kot stojalo za ogled slik in videoposnetkov.
- Lahko se uporablja tudi za navijanje kablov (slušalke, polnilec).
- Univerzalno primeren za telefone ali tablične računalnike z ravno hrbtno stranjo.

Nič več zdrsov telefona iz rok!

Material: PC

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

Mogoče bi vas zanimalo:

RING SIJOČI MARMOR Z ringom bo vaš telefon vedno pod nadzorom.- Moden in privlačen vzorec. - Polirani kovinski obroček za prst je robustne konstrukcije in se ne lomi. Dodani kristali, da zgleda kot da imate na roki prstan. - Kvaliteten tisk in svetleč premaz poskrbita za gladko površino. Tisk ne zbledi. - 3M močno lepilo zagotavlja trdnost, varnost in zanesljivost. - Omogoča, da pametni telefon držite v eni roki, ali pa ga položite na ravno površino in ga lahko uporabite kot stojalo za ogled slik in videoposnetkov. - Lahko se uporablja tudi za navijanje kablov (slušalke, polnilec). - Univerzalno primeren za telefone ali tablične računalnike z ravno hrbtno stranjo.Nič več zdrsov telefona iz rok! 109901098H 109901098H https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/109901098H_1000x1000_1.jpg
9.95 EUR 2024-06-25Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.