040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

ROLL MODRA VRVICA

16,00 €

Zaloga: Na zalogi

Vrvica, ki dodatno zaščiti telefon, ustvarja lep, privlačen in unikaten videz:

- Dolžina vrvice: 150 cm
- Vrvica je izdelana iz tkanine z dodatkom poliestra in zato trpežna ter odporna na raztrganje.
- Namestitev vrvice za telefon: odstranite ovitek telefona, vstavite privezovalni obliž med telefon in ovitek, ponovno namestite ovitek nazaj na telefon, zapnite s priključkom za vrvico. Privezovalni obliž se lahko prilepi tudi direktno na telefon.
- Prilagodljiva in vsestranska vrvica: Prilagodite dolžino držala za vrvico in jo namestite okoli zapestja, obesite okoli vratu ali čez telo.
- Odlična za primere, ko smo brez žepa: nujna oprema za ljudi, ki so na poti, roke so med hojo, nakupovanjem, pohodništvom, kolesarjenjem svobodne, kot nalašč za popotnike, starejše, invalide, mame, otroke, učitelje, tekače, sprehajalce, športne navdušence in osebe z več nalogami.
- Vrvico lahko ločeno uporabljate za ključe, osebno izkaznico...

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: tkanina/poliester

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

Mogoče bi vas zanimalo:

ROLL MODRA VRVICA Vrvica, ki dodatno zaščiti telefon, ustvarja lep, privlačen in unikaten videz:- Dolžina vrvice: 150 cm - Vrvica je izdelana iz tkanine z dodatkom poliestra in zato trpežna ter odporna na raztrganje. - Namestitev vrvice za telefon: odstranite ovitek telefona, vstavite privezovalni obliž med telefon in ovitek, ponovno namestite ovitek nazaj na telefon, zapnite s priključkom za vrvico. Privezovalni obliž se lahko prilepi tudi direktno na telefon. - Prilagodljiva in vsestranska vrvica: Prilagodite dolžino držala za vrvico in jo namestite okoli zapestja, obesite okoli vratu ali čez telo. - Odlična za primere, ko smo brez žepa: nujna oprema za ljudi, ki so na poti, roke so med hojo, nakupovanjem, pohodništvom, kolesarjenjem svobodne, kot nalašč za popotnike, starejše, invalide, mame, otroke, učitelje, tekače, sprehajalce, športne navdušence in osebe z več nalogami. - Vrvico lahko ločeno uporabljate za ključe, osebno izkaznico...Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 109902054C 109902054C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/109902054C_1000x1000_1.jpg.jpg
16 EUR 2024-07-18Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.