040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

ROUND ČRNA ZAPESTNA VRVICA

16,00 €

Zaloga: Na zalogi

Zapestna vrvica, ki dodatno zaščiti telefon, ustvarja lep, privlačen in unikaten videz:

- Preprosto vrvico zapeljite skozi luknjo za gumb za izklop zvoka ali drugo stransko odprtino na ohišju telefona.
- Trak je izdelan iz vrhunskega umetnega usnja z gladko površino in ne draži vaše kože.
- Z uporabo te vrvice za telefon si lahko sprostite roke in hkrati preprečite, da bi vam naprava padla, se izgubila ali bila ukradena.
- Priročna za uporabo med vsakodnevnimi opravki, na sestanku, pri delu, potovanju, šoli ali doma...

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • PODALJŠANA REDNA DOSTAVA ZARADI KOLEKTIVNEGA DOPUSTA PROIZVODNJE - velja samo za redno dostavo (naročila oddana do 11.2.2024) - spremljaj AKTUALNA OBVESTILA

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

Mogoče bi vas zanimalo:

ROUND ČRNA ZAPESTNA VRVICA Zapestna vrvica, ki dodatno zaščiti telefon, ustvarja lep, privlačen in unikaten videz:- Preprosto vrvico zapeljite skozi luknjo za gumb za izklop zvoka ali drugo stransko odprtino na ohišju telefona. - Trak je izdelan iz vrhunskega umetnega usnja z gladko površino in ne draži vaše kože. - Z uporabo te vrvice za telefon si lahko sprostite roke in hkrati preprečite, da bi vam naprava padla, se izgubila ali bila ukradena. - Priročna za uporabo med vsakodnevnimi opravki, na sestanku, pri delu, potovanju, šoli ali doma...Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 662200076C 662200076C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/6/662200076C_1000x1000_1.jpg.jpg
16 EUR 2024-02-26Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.