040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

S5 - VODOODPOREN ETUI REDPEPPER

30,95 €

Zaloga: Na zalogi

Vzdržljiv vodoodporen etui za zaščito telefona pred vdorom vode, pred prahom, umazanijo, snegom in pred udarci.
- varno zapiranje na klik z dodatnimi neprodušnimi čepki za zaščito odprtin
- enostaven za uporabo
- popoln nadzor nad ekranom in nemotena uporaba vseh tipk na telefonu, brez da bi bilo potrebno etui sneti
- primeren za plavanje, smučanje, čolnarjenje, kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ribarjenje oz. druge rekreativne aktivnosti
- dodano stojalo za udoben ogled videa

Primeren za Samsung Galaxy S5 / S5 Neo

Water resistance: Test IP68 (Popolna zaščita pred prahom; Zaščita pred kratkotrajnim vdorom vode)
Ni primeren za potapljanje. Ne priporočamo daljše izpostavljenosti vodi.

Material: PVC in TPU
Barva: Na voljo več barv.

Pred uporabo priporočamo test z vodo, da se preveri pravilnost namestitve, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Uporaba na lastno odgovornost.

Opomba: Glede na posebnost kapacitivnega zaslona na dotik, med uporabo etuija v vodi, funkcija zaslona na dotik ne bo na voljo. Podvodno fotografiranje je podprto samo s pritiskom na gumb za glasnost. Prosimo, da spremenite v nastavitvah telefona, da se lahko fotografira s tipko za glasnosti. Vse funkcije delujejo normalno (zaslon na dotik), ko je telefon z etuijem na suhem.

Material: PVC

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

S5 - VODOODPOREN ETUI REDPEPPER Samsung Vzdržljiv vodoodporen etui za zaščito telefona pred vdorom vode, pred prahom, umazanijo, snegom in pred udarci. - varno zapiranje na klik z dodatnimi neprodušnimi čepki za zaščito odprtin - enostaven za uporabo - popoln nadzor nad ekranom in nemotena uporaba vseh tipk na telefonu, brez da bi bilo potrebno etui sneti - primeren za plavanje, smučanje, čolnarjenje, kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ribarjenje oz. druge rekreativne aktivnosti - dodano stojalo za udoben ogled videa Primeren za Samsung Galaxy S5 / S5 Neo Water resistance: Test IP68 (Popolna zaščita pred prahom; Zaščita pred kratkotrajnim vdorom vode) Ni primeren za potapljanje. Ne priporočamo daljše izpostavljenosti vodi. Material: PVC in TPU Barva: Na voljo več barv. Pred uporabo priporočamo test z vodo, da se preveri pravilnost namestitve, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Uporaba na lastno odgovornost. Opomba: Glede na posebnost kapacitivnega zaslona na dotik, med uporabo etuija v vodi, funkcija zaslona na dotik ne bo na voljo. Podvodno fotografiranje je podprto samo s pritiskom na gumb za glasnost. Prosimo, da spremenite v nastavitvah telefona, da se lahko fotografira s tipko za glasnosti. Vse funkcije delujejo normalno (zaslon na dotik), ko je telefon z etuijem na suhem. T-SSI9600-4180 T-SSI9600-4180 https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/-/t-ssi9600-4180j-1.jpg
30.95 EUR 2020-10-01 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.