040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

S5 - VODOODPOREN ETUI REDPEPPER

30,95 €

Zaloga: Na zalogi

Vzdržljiv vodoodporen etui za zaščito telefona pred vdorom vode, pred prahom, umazanijo, snegom in pred udarci.
- varno zapiranje na klik z dodatnimi neprodušnimi čepki za zaščito odprtin
- enostaven za uporabo
- popoln nadzor nad ekranom in nemotena uporaba vseh tipk na telefonu, brez da bi bilo potrebno etui sneti
- primeren za plavanje, smučanje, čolnarjenje, kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ribarjenje oz. druge rekreativne aktivnosti
- dodano stojalo za udoben ogled videa

Primeren za Samsung Galaxy S5 / S5 Neo

Water resistance: Test IP68 (Popolna zaščita pred prahom; Zaščita pred kratkotrajnim vdorom vode)
Ni primeren za potapljanje. Ne priporočamo daljše izpostavljenosti vodi.

Material: PVC in TPU
Barva: Na voljo več barv.

Pred uporabo priporočamo test z vodo, da se preveri pravilnost namestitve, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Uporaba na lastno odgovornost.

Opomba: Glede na posebnost kapacitivnega zaslona na dotik, med uporabo etuija v vodi, funkcija zaslona na dotik ne bo na voljo. Podvodno fotografiranje je podprto samo s pritiskom na gumb za glasnost. Prosimo, da spremenite v nastavitvah telefona, da se lahko fotografira s tipko za glasnosti. Vse funkcije delujejo normalno (zaslon na dotik), ko je telefon z etuijem na suhem.

Material: PVC

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

S5 - VODOODPOREN ETUI REDPEPPER Samsung Vzdržljiv vodoodporen etui za zaščito telefona pred vdorom vode, pred prahom, umazanijo, snegom in pred udarci. - varno zapiranje na klik z dodatnimi neprodušnimi čepki za zaščito odprtin - enostaven za uporabo - popoln nadzor nad ekranom in nemotena uporaba vseh tipk na telefonu, brez da bi bilo potrebno etui sneti - primeren za plavanje, smučanje, čolnarjenje, kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ribarjenje oz. druge rekreativne aktivnosti - dodano stojalo za udoben ogled videaPrimeren za Samsung Galaxy S5 / S5 NeoWater resistance: Test IP68 (Popolna zaščita pred prahom; Zaščita pred kratkotrajnim vdorom vode) Ni primeren za potapljanje. Ne priporočamo daljše izpostavljenosti vodi.Material: PVC in TPU Barva: Na voljo več barv.Pred uporabo priporočamo test z vodo, da se preveri pravilnost namestitve, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Uporaba na lastno odgovornost.Opomba: Glede na posebnost kapacitivnega zaslona na dotik, med uporabo etuija v vodi, funkcija zaslona na dotik ne bo na voljo. Podvodno fotografiranje je podprto samo s pritiskom na gumb za glasnost. Prosimo, da spremenite v nastavitvah telefona, da se lahko fotografira s tipko za glasnosti. Vse funkcije delujejo normalno (zaslon na dotik), ko je telefon z etuijem na suhem. T-SSI9600-4180 T-SSI9600-4180 https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/-/t-ssi9600-4180j-1.jpg
30.95 EUR 2024-06-25Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.