040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

SAMSUNG GALAXY A14 5G / 4G FIT KALJENO STEKLO S POTISKOM ČRN - ANTI-PEEP - FULL GLUE

18,00 €

Zaloga: Na zalogi

- Posebna serija z močnim lepilom in steklo prekriva celoten ekran!
- Steklo je v celoti prekrito z lepilom (ne le po robu).
- Anti-peeping tehnologija - zatemnjen ekran v primeru, da vanj gledate iz strani.

- Narejeno je iz kemično obdelanega pravega stekla, zato je dobro pregledno, visoko občutljivo z lepim občutkom na dotik.
- Steklo iz kaljenega premiuma ima poseben aleofobni premaz, ki preprečuje ohranjevanje prstnih odtisov in drugih onesnaževalcev. Le te brez težav odstranite s suho bombažno krpo.
- Varnostna funkcija anti-eksplozije bo ob razbitju poskrbela, da se bodo drobci držali skupaj in tako ohranili ekran telefona nedotaknjen.
- Ščiti tudi pred odrgninami hkrati pa ohranja izjemno visoko vizualno ločljivost.
- 2.5D ukrivljeni lok edge tehnologije poskrbi, da je steklo gladko in varno na dotik.
- Trdota površine: 9H

Priporočilo:
- Pred nameščanjem dobro očistite ekran telefona. Nameščajte ga v zaprtem prostoru, kjer je manjša verjetnost, da se bodo prašni delci iz okolja hitro usedli na ekran.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

Material: kaljeno steklo

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

SAMSUNG GALAXY A14 5G / 4G FIT KALJENO STEKLO S POTISKOM ČRN - ANTI-PEEP - FULL GLUE - Posebna serija z močnim lepilom in steklo prekriva celoten ekran! - Steklo je v celoti prekrito z lepilom (ne le po robu). - Anti-peeping tehnologija - zatemnjen ekran v primeru, da vanj gledate iz strani.- Narejeno je iz kemično obdelanega pravega stekla, zato je dobro pregledno, visoko občutljivo z lepim občutkom na dotik. - Steklo iz kaljenega premiuma ima poseben aleofobni premaz, ki preprečuje ohranjevanje prstnih odtisov in drugih onesnaževalcev. Le te brez težav odstranite s suho bombažno krpo. - Varnostna funkcija anti-eksplozije bo ob razbitju poskrbela, da se bodo drobci držali skupaj in tako ohranili ekran telefona nedotaknjen. - Ščiti tudi pred odrgninami hkrati pa ohranja izjemno visoko vizualno ločljivost. - 2.5D ukrivljeni lok edge tehnologije poskrbi, da je steklo gladko in varno na dotik. - Trdota površine: 9HPriporočilo: - Pred nameščanjem dobro očistite ekran telefona. Nameščajte ga v zaprtem prostoru, kjer je manjša verjetnost, da se bodo prašni delci iz okolja hitro usedli na ekran.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

660404922A 660404922A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/6/660404922A_1000x1000_1.jpg.jpg
18 EUR 2023-10-02Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.