040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

SAMSUNG GALAXY NOTE 10 KALJENO STEKLO FIT S POTISKOM ČRN - CASE FRIENDLY

19,95 €

Zaloga: Na zalogi

Steklo je ukrivljeno, prekriva celoten ekran z izjemo pribl. 1mm čisto ob robovih, da le-ta ne odstopa v primeru hkratne uporabe s katerimkoli etuijem!
- Steklo je kompatibilno z vsemi etuiji, tudi bolj robustnimi.
- Podpira ultrasonični prstni odtis.
- Lepilo je le po robovih.

- Narejeno je iz kemično obdelanega pravega stekla, zato je dobro pregledno, visoko občutljivo z lepim občutkom na dotik.
- Steklo iz kaljenega premiuma ima poseben aleofobni premaz, ki preprečuje ohranjevanje prstnih odtisov in drugih onesnaževalcev. Le te brez težav odstranite s suho bombažno krpo.
- Varnostna funkcija anti-eksplozije bo ob razbitju poskrbela, da se bodo drobci držali skupaj in tako ohranili ekran telefona nedotaknjen.
- Ščiti tudi pred odrgninami hkrati pa ohranja izjemno visoko vizualno ločljivost.
- 2.5D ukrivljeni lok edge tehnologije poskrbi, da je steklo gladko in varno na dotik.
- Trdota površine: 9H

Priporočilo:
- Pred nameščanjem dobro očistite ekran telefona. Nameščajte ga v zaprtem prostoru, kjer je manjša verjetnost, da se bodo prašni delci iz okolja hitro usedli na ekran.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

Material: kaljeno steklo

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 10:00 do 16:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

SAMSUNG GALAXY NOTE 10 KALJENO STEKLO FIT S POTISKOM ČRN - CASE FRIENDLY Steklo je ukrivljeno, prekriva celoten ekran z izjemo pribl. 1mm čisto ob robovih, da le-ta ne odstopa v primeru hkratne uporabe s katerimkoli etuijem! - Steklo je kompatibilno z vsemi etuiji, tudi bolj robustnimi. - Podpira ultrasonični prstni odtis. - Lepilo je le po robovih.- Narejeno je iz kemično obdelanega pravega stekla, zato je dobro pregledno, visoko občutljivo z lepim občutkom na dotik. - Steklo iz kaljenega premiuma ima poseben aleofobni premaz, ki preprečuje ohranjevanje prstnih odtisov in drugih onesnaževalcev. Le te brez težav odstranite s suho bombažno krpo. - Varnostna funkcija anti-eksplozije bo ob razbitju poskrbela, da se bodo drobci držali skupaj in tako ohranili ekran telefona nedotaknjen. - Ščiti tudi pred odrgninami hkrati pa ohranja izjemno visoko vizualno ločljivost. - 2.5D ukrivljeni lok edge tehnologije poskrbi, da je steklo gladko in varno na dotik. - Trdota površine: 9HPriporočilo: - Pred nameščanjem dobro očistite ekran telefona. Nameščajte ga v zaprtem prostoru, kjer je manjša verjetnost, da se bodo prašni delci iz okolja hitro usedli na ekran.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

103510810A 103510810A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/103510810A_1000x1000_1.jpg
19.95 EUR 2021-08-04Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.