040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

SKELETON LEAVES - ORGANSKI OVITEK ZA APPLE IPHONE 5 / 5S / SE

Cena: 44,90 €

Akcija: 38,90 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 38,90 €

Zaloga: Ni na zalogi

Poreklo materiala: Šrilanka, rastlina: Gumovec (lat. Ficus elastica)
Proizvajalec: MMORE (Slovenija)

Bistvo lista, ki je prišlo na površino. Listi ohranjajo svet živ, njihovo okostje pa je tisto, kar diha. Listi skeleta so skrbno obdelani, da se prikaže zapleten sistem žil, ki črpajo življenje v vsak del lista.

Tekstura ovitka pa poskrbi za prijetno izkušnjo, vsakič, ko ga boste prijeli v roke. Vsak ovitek je ročno izdelan in edinstven, tako kot vaš slog.

- Izdelan iz ročno izbranega trajnostnega organskega materiala.
- Ovitek z upogljivo gumo ščiti vse robove telefona in skupaj z višjim ustjem nad zaslonom skrbi za maksimalno zaščito telefona.
- Privlačen sodoben videz in slog.
- Zagotavlja odličen oprijem.
- Ne povzroča alergij.
- Prvi takšne vrste na svetu.
- Material, prevlečen z napredno smolo na osnovi sladkorja.
- Vodoodporen za vse vremenske razmere (ne namakajte ga v vodi).
- Osnova iz reciklirane PU (narejen v SGS certificirani ne-toksični proizvodnji).
- Neverjeten naravni vonj in občutek.
- Brezhibno deluje z brezžičnim polnjenjem.
- * Skeletni listi namerno nimajo vonja, saj so v naravni obliki.

Z vsakim kupljenim okolju prijaznim, trajnostnim, recikliranim organskim ovitkov, posadimo Drevo in to je naš način, kako se lahko zahvalimo.

Material: TPU gel

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

SKELETON LEAVES - ORGANSKI OVITEK ZA APPLE IPHONE 5 / 5S / SE Poreklo materiala: Šrilanka, rastlina: Gumovec (lat. Ficus elastica) Proizvajalec: MMORE (Slovenija)Bistvo lista, ki je prišlo na površino. Listi ohranjajo svet živ, njihovo okostje pa je tisto, kar diha. Listi skeleta so skrbno obdelani, da se prikaže zapleten sistem žil, ki črpajo življenje v vsak del lista.Tekstura ovitka pa poskrbi za prijetno izkušnjo, vsakič, ko ga boste prijeli v roke. Vsak ovitek je ročno izdelan in edinstven, tako kot vaš slog.- Izdelan iz ročno izbranega trajnostnega organskega materiala. - Ovitek z upogljivo gumo ščiti vse robove telefona in skupaj z višjim ustjem nad zaslonom skrbi za maksimalno zaščito telefona. - Privlačen sodoben videz in slog. - Zagotavlja odličen oprijem. - Ne povzroča alergij. - Prvi takšne vrste na svetu. - Material, prevlečen z napredno smolo na osnovi sladkorja. - Vodoodporen za vse vremenske razmere (ne namakajte ga v vodi). - Osnova iz reciklirane PU (narejen v SGS certificirani ne-toksični proizvodnji). - Neverjeten naravni vonj in občutek. - Brezhibno deluje z brezžičnim polnjenjem. - * Skeletni listi namerno nimajo vonja, saj so v naravni obliki.Z vsakim kupljenim okolju prijaznim, trajnostnim, recikliranim organskim ovitkov, posadimo Drevo in to je naš način, kako se lahko zahvalimo. mmore-ip5-b-skel mmore-ip5-b-skel https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/5/i5-b-skel.jpg
38.9 EUR 2023-10-03Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.