040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

SMILE - SAMSUNG GALAXY A3 (2017)

11,95 €

Zaloga: Na zalogi

- Etui je sestavljen iz visokokakovostnega umetnega z živahnim in barvitim vzorcem na zunanji strani in iz notranjega ohišja iz TPU upogljivega gela.
- Ščiti vaš telefon pred praskami, udarci in drugimi poškodbami pri vsakodnevni uporabi.
- Dizajn denarnice - v notranjosti se skrivata dve reži za kartice in en stranski žep so namenjeni shranjevanju kartic in gotovine.
- Magnetno zapiranju.
- Pregib lahko uporabljate za udoben ogled videoposnetkov.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

Mogoče bi vas zanimalo:

SMILE - SAMSUNG GALAXY A3 (2017) - Etui je sestavljen iz visokokakovostnega umetnega z živahnim in barvitim vzorcem na zunanji strani in iz notranjega ohišja iz TPU upogljivega gela. - Ščiti vaš telefon pred praskami, udarci in drugimi poškodbami pri vsakodnevni uporabi. - Dizajn denarnice - v notranjosti se skrivata dve reži za kartice in en stranski žep so namenjeni shranjevanju kartic in gotovine. - Magnetno zapiranju. - Pregib lahko uporabljate za udoben ogled videoposnetkov. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 10125821K 10125821K https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/10125821K_1000x1000_1.jpg
11.95 EUR 2019-10-23 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.