040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

TAILIAN GEOMETRIC ŽENSKA DENARNICA S VIJOLIČNA

22,00 €

Zaloga: Na zalogi

Elegantna ženska denarnica Tailian vas bo očarala z minimalistično zunanjosjo v pastelnih barvah.

- Izdelana je iz kakovostnega umetnega usnja s trpežno notranjostjo za dolgotrajno uporabo.
- Ima ločen prostor za denar in kovance.
- Manjša denarnica za vsako torbico.
- Ima dovolj prostora za denar, kovance in nekaj kartic.
- Gladka površina za eleganten videz.

Velikost: 12,5cm x 2cm x 9cm

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • PODALJŠANA REDNA DOSTAVA ZARADI KOLEKTIVNEGA DOPUSTA PROIZVODNJE - velja samo za redno dostavo (naročila oddana do 11.2.2024) - spremljaj AKTUALNA OBVESTILA

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

TAILIAN GEOMETRIC ŽENSKA DENARNICA S VIJOLIČNA Elegantna ženska denarnica Tailian vas bo očarala z minimalistično zunanjosjo v pastelnih barvah.- Izdelana je iz kakovostnega umetnega usnja s trpežno notranjostjo za dolgotrajno uporabo. - Ima ločen prostor za denar in kovance. - Manjša denarnica za vsako torbico. - Ima dovolj prostora za denar, kovance in nekaj kartic. - Gladka površina za eleganten videz.Velikost: 12,5cm x 2cm x 9cm 640101517A 640101517A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/4/640101517A_1000x1000_1.jpg.jpg
22 EUR 2024-02-24Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.