040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

TAŠKA MODER ETUI ZA APPLE IPHONE 11 PRO MAX

22,95 €

Zaloga: Na zalogi

Zagotovite popolno zaščito vašega telefona pred udarci in praskami. V kompletu prejmete pravzaprav ovitek IN etui, ki ju lahko uporabljate ločeno ali skupaj. Telefon vstavite v ovitek iz TPU gel upogljive gume, ki ščiti vse robove telefona, zadaj pa se ponaša s kupom bleščic. V ločeno denarnico, na sredino postavite svoj telefon v ovitku. Na levi strani je več rež za kartice in žep za denar. Elegantno se zapre, magnet pa poskrbi za dodatno varnost. Priložena verižna naramnica za lažje nošenje.

- 2-delna zaščita. TPU gel etui z bleščicami in ločena denarnica.
- Magnetno zapiranje poskrbi za dodatno varnost.
- Ločene rež za shranjevanje kreditnih kartic, osebnih izkaznic in gotovine.
- Dodana naramnica za prijetno nošenje.
- Bleščeč in poseben izdelek, ki bo pritegnil poglede vseh prijateljic.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

TAŠKA MODER ETUI ZA APPLE IPHONE 11 PRO MAX Zagotovite popolno zaščito vašega telefona pred udarci in praskami. V kompletu prejmete pravzaprav ovitek IN etui, ki ju lahko uporabljate ločeno ali skupaj. Telefon vstavite v ovitek iz TPU gel upogljive gume, ki ščiti vse robove telefona, zadaj pa se ponaša s kupom bleščic. V ločeno denarnico, na sredino postavite svoj telefon v ovitku. Na levi strani je več rež za kartice in žep za denar. Elegantno se zapre, magnet pa poskrbi za dodatno varnost. Priložena verižna naramnica za lažje nošenje. - 2-delna zaščita. TPU gel etui z bleščicami in ločena denarnica. - Magnetno zapiranje poskrbi za dodatno varnost. - Ločene rež za shranjevanje kreditnih kartic, osebnih izkaznic in gotovine. - Dodana naramnica za prijetno nošenje. - Bleščeč in poseben izdelek, ki bo pritegnil poglede vseh prijateljic. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101118070D 101118070D https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101118070D_1000x1000_1.jpg
22.95 EUR 2020-08-14 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.