040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

UNIVERZALNA SEAWAG VODOODPORNA TORBICA BELA

19,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Zaščitite svojo največjo vrednost pred vplivi narave.

- Univerzalna torbica je primerna za vse GSM naprave na trgu.
- Ob pravilni uporabi 100% vodotesnost.
- Zaščita pred snegom, prahom ....
- Nemotena uporaba aparata pod vodo
- Neovirana uporaba zaslona na dotik
- Slikanje in snemanje pod vodo
- Brezskrbno opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev

Water resistance: IPX8

Material: PVC
Barva: Na voljo več barv

Pred uporabo priporočamo test v vodi brez naprave, da se preveri vodotesnost, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Uporaba na lastno odgovornost.

Material: PVC

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 10:00 do 16:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

UNIVERZALNA SEAWAG VODOODPORNA TORBICA BELA Univerzalni Zaščitite svojo največjo vrednost pred vplivi narave.- Univerzalna torbica je primerna za vse GSM naprave na trgu. - Ob pravilni uporabi 100% vodotesnost. - Zaščita pred snegom, prahom .... - Nemotena uporaba aparata pod vodo - Neovirana uporaba zaslona na dotik - Slikanje in snemanje pod vodo - Brezskrbno opravljanje in sprejemanje telefonskih klicevWater resistance: IPX8Material: PVC Barva: Na voljo več barvPred uporabo priporočamo test v vodi brez naprave, da se preveri vodotesnost, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Uporaba na lastno odgovornost. SEAWAG-BELA SEAWAG-BELA https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/9/191_seawag-torbice-za-telefone_foto_568_888_628_1_371436.jpeg
19.95 EUR 2021-08-01Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.