040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

UNIVERZALNI M RJAV ŽEPEK ZA TELEFON

25,00 €

Zaloga: Na zalogi

3 v 1! Usnjen žepek kamor vstaviš telefon in zapneš za pas.

- ščiti telefon pred udarci in praskami,
- primeren za telefone velikosti med 5.5 - 6.5 inc,
- velikost žepka je 17 x 9.5 x 2 cm
- etui in telefon imaš lahko vedno pri sebi,
- žepek lahko pripnemo za pas širine med 3 - 7 cm.

Univerzalen etui je namenjen vsem tistim, ki ne najdete prave zaščite za svoj telefon. Naj si bo to manj znana znamka telefona ali pa le starejši model.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: pravo usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

UNIVERZALNI M RJAV ŽEPEK ZA TELEFON 3 v 1! Usnjen žepek kamor vstaviš telefon in zapneš za pas.- ščiti telefon pred udarci in praskami, - primeren za telefone velikosti med 5.5 - 6.5 inc, - velikost žepka je 17 x 9.5 x 2 cm - etui in telefon imaš lahko vedno pri sebi, - žepek lahko pripnemo za pas širine med 3 - 7 cm.Univerzalen etui je namenjen vsem tistim, ki ne najdete prave zaščite za svoj telefon. Naj si bo to manj znana znamka telefona ali pa le starejši model.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 109902066A 109902066A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/109902066A_1000x1000_1.jpg
25 EUR 2023-10-02Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.