040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

UNIVERZALNI POLNILEC TO GO

20,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Univerzalni polnilec privlačnega videza in elegantne oblike je zelo primeren za polnjenje različnih vrst naprav, ko ste na poti. Pred uporabo baterijo enostavno napolnite s priklopom na računalnik (USB vhod), LED indikator zasveti modro, ko je baterija napolnjena.

Specifikacije:
Kapaciteta: 2600 mAh
Vhod/izhod: 5V / 0,5A
LED indikator delovanja
Tip: Li-ion

Paket vključuje:
1 x baterija
1 x priključni kabel
4 x polnilni nastavki

Pozabite na prazno baterijo in si priskrbite univerzalni polnilec TO GO že danes!Univerzalni polnilec privlačnega videza in elegantne oblike je zelo primeren za polnjenje različnih vrst naprav, ko ste na poti. Pred uporabo baterijo enostavno napolnite s priklopom na računalnik (USB vhod), LED indikator zasveti modro, ko je baterija napolnjena.

Specifikacije:
Kapaciteta: 2600 mAh
Vhod/izhod: 5V / 0,5A
LED indikator delovanja
Tip: Li-ion

Paket vključuje:
1 x baterija
1 x priključni kabel
4 x polnilni nastavki

Pozabite na prazno baterijo in si priskrbite univerzalni polnilec TO GO že danes!

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 10:00 do 16:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

Mogoče bi vas zanimalo:

UNIVERZALNI POLNILEC TO GO Univerzalni polnilec privlačnega videza in elegantne oblike je zelo primeren za polnjenje različnih vrst naprav, ko ste na poti. Pred uporabo baterijo enostavno napolnite s priklopom na računalnik (USB vhod), LED indikator zasveti modro, ko je baterija napolnjena.Specifikacije: Kapaciteta: 2600 mAh Vhod/izhod: 5V / 0,5A LED indikator delovanja Tip: Li-ionPaket vključuje: 1 x baterija 1 x priključni kabel 4 x polnilni nastavkiPozabite na prazno baterijo in si priskrbite univerzalni polnilec TO GO že danes!Univerzalni polnilec privlačnega videza in elegantne oblike je zelo primeren za polnjenje različnih vrst naprav, ko ste na poti. Pred uporabo baterijo enostavno napolnite s priklopom na računalnik (USB vhod), LED indikator zasveti modro, ko je baterija napolnjena.Specifikacije: Kapaciteta: 2600 mAh Vhod/izhod: 5V / 0,5A LED indikator delovanja Tip: Li-ionPaket vključuje: 1 x baterija 1 x priključni kabel 4 x polnilni nastavkiPozabite na prazno baterijo in si priskrbite univerzalni polnilec TO GO že danes! BAT-0001D BAT-0001D https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/a/bat10.jpg
20.95 EUR 2021-08-06Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.