040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI AIRBAG SIV - 18 X 9CM

15,00 €

Zaloga: Na zalogi

- Univerzalna torbica je primerna za vse mobilne naprave na trgu.
- 4 stopenjsko zapiranje.
- Etui je narejen iz vrhunskega TPU-ja za zaslon visoke ločljivosti in izjemne zaščite.
- Ob pravilni uporabi 100% vodotesnost.
- Zaščita pred vodo, snegom, prahom, mivko ....
- Možnost uporabe naprave pod vodo.
- Slikanje in snemanje pod vodo.
- Brezskrbno opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev.
- Z vgrajeno zračno blazino se tudi poln etui ne potopi - plava na vodi.

Omogoča jasno fotografiranje s svojo votlo zasnovo kamere. Idealno za različne vrste vodnih aktivnosti, kot so potapljanje, surfanje, plavanje, vroči izvir itd.

Water/dust resistance: IPX8
- primeren za čolnarjenje, kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ribarjenje, potapljanje oz. druge rekreativne aktivnosti
- primerno za potapljanje do 10m

Zunanje dimenzije: 180mm (V) x 90mm (Š)
Notranje dimenzije: 165mm (V) x 80mm (Š)

Dodatna pojasnila o nakupu in uporabi etuijev z nazivom "VODOODPORNI ETUI..."
- Pred uporabo priporočamo test v vodi brez naprave, da se preveri vodotesnost, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Preverite tako, da v etui vstavite papirnati robček, etui zaprete in ga potopite v vodo. Po nekaj minutah preverite, robček mora ostati suh.
- Če uporabljate etui pod vodo, funkcija zaslona na dotik NE BO NA VOLJO (funkcije so na voljo, ko je le-ta suh). Podvodno fotografiranje podpira samo s pritiskom na gumb za glasnost; poskrbite, da bo telefon lahko fotografiral z gumbom za glasnost. Možnosti preverite v nastavitvah telefona ali pri proizvajalcu.
- Nekateri artikli imajo izveden uradni standardni test, kot npr. JIS IPX8, drugi ne. V kolikor artikel ima izveden test, je v opisu artikla to tudi navedeno, sicer ga nima. Kljub standardom in stalnem naključnem preverjanju vodotesnosti vseh dotičnih artiklov je nakup in uporaba le-teh NA LASTNO ODGOVORNOST.

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI AIRBAG SIV - 18 X 9CM - Univerzalna torbica je primerna za vse mobilne naprave na trgu. - 4 stopenjsko zapiranje. - Etui je narejen iz vrhunskega TPU-ja za zaslon visoke ločljivosti in izjemne zaščite. - Ob pravilni uporabi 100% vodotesnost. - Zaščita pred vodo, snegom, prahom, mivko .... - Možnost uporabe naprave pod vodo. - Slikanje in snemanje pod vodo. - Brezskrbno opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev. - Z vgrajeno zračno blazino se tudi poln etui ne potopi - plava na vodi.Omogoča jasno fotografiranje s svojo votlo zasnovo kamere. Idealno za različne vrste vodnih aktivnosti, kot so potapljanje, surfanje, plavanje, vroči izvir itd.Water/dust resistance: IPX8 - primeren za čolnarjenje, kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ribarjenje, potapljanje oz. druge rekreativne aktivnosti - primerno za potapljanje do 10mZunanje dimenzije: 180mm (V) x 90mm (Š) Notranje dimenzije: 165mm (V) x 80mm (Š)Dodatna pojasnila o nakupu in uporabi etuijev z nazivom "VODOODPORNI ETUI..." - Pred uporabo priporočamo test v vodi brez naprave, da se preveri vodotesnost, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Preverite tako, da v etui vstavite papirnati robček, etui zaprete in ga potopite v vodo. Po nekaj minutah preverite, robček mora ostati suh. - Če uporabljate etui pod vodo, funkcija zaslona na dotik NE BO NA VOLJO (funkcije so na voljo, ko je le-ta suh). Podvodno fotografiranje podpira samo s pritiskom na gumb za glasnost; poskrbite, da bo telefon lahko fotografiral z gumbom za glasnost. Možnosti preverite v nastavitvah telefona ali pri proizvajalcu. - Nekateri artikli imajo izveden uradni standardni test, kot npr. JIS IPX8, drugi ne. V kolikor artikel ima izveden test, je v opisu artikla to tudi navedeno, sicer ga nima. Kljub standardom in stalnem naključnem preverjanju vodotesnosti vseh dotičnih artiklov je nakup in uporaba le-teh NA LASTNO ODGOVORNOST. 109901264A 109901264A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/109901264A_1000x1000_1.jpg
15 EUR 2021-10-17Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.